2020-06-02 18:54

ULTIMA ORĂ: Emmanuel Macron i-a promis lui Iohannis că o SUSȚINE pe Kovesi la conducerea Parchetului European

 |  19:05
ULTIMA ORĂ: Emmanuel Macron i-a promis lui Iohannis că o SUSȚINE pe Kovesi la conducerea Parchetului European

Președintele francez Emmanuel Macron i-a transmis vineri lui Klaus Iohannis că va retrage candidatura lui Jean-François Bohnert și că o va susține pe Laura Codruța Kovesi la conducerea Parchetului European.

Cei doi șefi de stat au avut vineri o convorbire telefonică în care „au abordat o serie de teme europene, cu accent pe candidatul pentru funcția de procuror-șef european”, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

„În virtutea bunei colaborări și a bunei înțelegeri între cei doi șefi de stat, președintele Emmanuel Macron i-a transmis președintelui Klaus Iohannis că va retrage candidatura domnului Jean-François Bohnert și că o va susține pe doamna Laura Codruța Kövesi la conducerea Parchetului European”, se arată în acest comunicat.

În urmă cu o zi, Parlamentul European a anunțat că susține în continuare candidatura Laurei Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului European.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-19Parerea ta...

FRICA
20 Iul 2019

Care încep sa înțeleagă ca banii care nu au ajuns în căminele de bătrâni, drumuri, școli, spitale și chiar salarii minim pe economie s-au scurs în șpăgi ale partidului PSD. ( Ultima carte )
TOBYAS
20 Iul 2019

Arata mi o singura spaga Eu cred ca banii s au dus in bajbaelele lui Ciolos de la sfarsitul mandatului sau de rahat ,precum si ale lui Iohannis In total vreo 6 miliarde cheltuite aiurea Aceste cheltueli se resimt acum
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine