2020-08-12 02:03

ULTIMA ORĂ: O fată a fost RĂPITĂ de pe stradă în Caracal

 |  16:14
ULTIMA ORĂ: O fată a fost RĂPITĂ de pe stradă în Caracal

O femeie din Caracal, judeţul Olt, a sunat, joi, la 112 şi a reclamat că o fată a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-o maşină care a plecat spre Slatina. Vehiculul a fost identificat de poliţişti, toate persoanele, respectiv trei bărbaţi şi două femei, fiind duse la audieri.

Potrivit Poliţiei Olt, o femeie din Caracal a sesizat, prin apel la 112, că o fată a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-un autoturism, care a plecat în direcţia oraşului Slatina.

Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au reuşit să identifice în trafic maşina după aproximativ 10 minute, în oraşul Piatra Olt.

„În urma verificărilor a reieşit faptul că în autoturism se aflau trei bărbaţi, din judeţul Dolj şi două femei, din judeţul Olt. Una dintre femei a declarat poliţiştilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt, conform Mediafax.

Fata urcată fără voia ei în maşină are 20 de ani şi este din Caracal.

Toate persoanele care erau în maşină au fost duse la sediul Poliţiei Caracal, unde, la ora transmiterii acestei ştiri, sunt audiate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz