2020-07-02 18:26

Firea a APROBAT protestul DIASPOREI din 10 august!

 |  17:39
Firea a APROBAT protestul DIASPOREI din 10 august!

După o întâlnire care a avut loc luni după amiază la Primăria Capitalei, municipalitatea a dat undă verde organizării protestului de amploare pe care diaspora vrea să-l organizeze în Piața Victoriei în data de 10 august.

Decizia a fost luată după o întâlnire cu reprezentanți ai Prefecturii Capitalei, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Brigăzii de Poliție Rutieră, Poliției Locale, Jandarmeriei, S.R.I., R.A.T.B., Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, potrivit comunicatului.

„Așa cum am afirmat în repetate rânduri, nu avem nici cea mai mică intenție de a obstrucționa manifestările publice, singurele lucruri care ne preocupă fiind respectarea legii și garantarea siguranței atât pentru participanții la miting, cât și pentru cei care doar tranzitează zona. Transmitem organizatorului Protocolul aferent acestei manifestări și suntem pregătiți să asigurăm, în limita competențelor noastre legale, buna desfășurare a acesteia”, a spus Firea, citată în comunicatul Primăriei.

Organizatorii au cerut aprobare pentru un protest cu un milion de oameni.

În zilele următoare urmează ca organizatorii să se întâlnească cu forțele de ordine pentru a pune la punct toate detaliile evenimentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-23Parerea ta...

ANONIM
24 Iul 2018

MUISTI DIN TOATE TARILE UNITI-VA pe 10 august sa daramati guvernul 7030
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz