2020-02-21 21:20

ULTIMA ORĂ: Florin Iordache îi cere DEMISIA lui Tudorel Toader

 |  19:20
ULTIMA ORĂ: Florin Iordache îi cere DEMISIA lui Tudorel Toader

Aflat în şedinţa în Plen privind moţiunea simplă intitulată „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, fostul ministrul al Justiţiei Florin Iordache i-a recomandat lui Tudorel Toader să-i urmeze exemplul premierului Viorica Dăncilă. Iordache i-a recomandat Ministrului Justiției să își dea demisia.

Domnule ministru, înainte de a da lecţii la televizor, mai bine aţi urma exemplul dat de Viorica Dăncilă, care a reuşit să dezamorseze scandalul din Justiţie. Am înţels că ce aţi făcut dumneavoastră a fost bine, iar ceea ce a fost rău s-a făcut în Parlament. Prin consultare putem avea legi mai bune. Nu vă bazaţi pe noi pentru a trece această moţiune”, a declarat Iordache în plenul Camerei Deputaţilor. 

Criticând faptul că Tudorel Toader nu ar fi ascultat şi de vocea Opoziţiei, aşa cum a făcut Viorica Dăncilă, Iordache l-a ameninţat pe ministrul Justiţiei că „atunci când ai greşit, îţi dai demisia”.

  „În PSD sunt două chestiuni foarte clare: atunci când consideri că ai greşit, îţi dai demisia din funcţia de ministru sau există posibilitatea remanierii”, a adăugat Iordache.  

Înainte de asta, deputatul PSD a atacat moţiunea depusă de Opoziţie, motivând că este scrisă greşit. De asemenea, Iordache a subliniat că Secţia de infestigare a magistraţilor are un impact pozitiv şi că ar fi susţinută de „marea masă a judecătorilor”.

  „Este o pseudomoţiune. Sunt chestiuni care nu pot fi susţinute. Dacă aveţi nevoie de consultanţă, vă ajutăm noi să vă scrieţi moţiunile. Aşa cum e scrisă, moţiunea nu poate fi susţinută. Secţia pentru investigarea magistraţilor are un impact pozitiv. Marea masă a judecătorilor susţin modul în care această secţie îşi desfăşoară activitatea. Doamna Kovesi, dacă este atât de valoroasă, ar trebuie să explice ce s-a întâmplat la Braşov şi la Oradea. De ce doriţi desfiinţarea pensiilor pe care le au magistraţii. Cred că separarea carierelor trebuie să rămână în lege”, a declarat Iordache.  

Marţi, în Camera Deputaţilor a avut loc dezbaterea moţiunii simple „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, iniţiată de PNL şi USR. Chiar dacă la votul de mâine ar contribui şi PSD pentru o majoritate, decizia finală îi aparţine premierului, care nu este obligat să schimbe un ministru care a picat o moţiune simplă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIES
05 Mar 2019

De asemenea, Iordache a subliniat că "Secţia de infestigare a magistraţilor".SECTIA DE INFESTARE A MAGISTRATILOR CU CARTITE SI SLUGI MAFIOTE
ANONIM
05 Mar 2019

Remarcați și că Florin Iordache zise de legi și nu despre ordonanțe de urgență, faptul că guvernul și ministrul de justiție nu publică legi ci ordonanțe de guvern fiind evident ?
# JUSTIŢIA VS HIENILE
05 Mar 2019

Depolitizare ??? 1 Soluţie : PRIVATIZAREA !!!!
ANONIM
05 Mar 2019

Remarcați și faptul că ministrul de justiție doar avizează ordonanțele de guvern ?
DIANA
05 Mar 2019

TUDORELE ESTI LA MÂNA LUI IORDACHE.HAI DU TE LA IASI SI LINGE TI RANILE. PTR STUDENTI ESTI O BARAT. NU AI FACUT CINSTE ACESTEI FUNCTII.
ANONIM
05 Mar 2019

În acestă "interpretare" ați spune despre Florin Iordache că exersează pentru rolul "Varvara" președintă de CAP, copy-paste după filmul "Toamna bobocilor" sau pentru rolul lui Geo, mecanic în Tanganika ?
TRADATORI DE TARA
06 Mar 2019

NISTE TIMPITI , DAMBLAGI DIN NASTERE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine