2020-06-07 00:30

ULTIMA ORĂ: Focuri de armă, trase asupra unui tren de călători în Reșița

 |  21:50
ULTIMA ORĂ: Focuri de armă, trase asupra unui tren de călători în Reșița

Focuri de armă au fost trase, miercuri seară, asupra unui tren de călători care circula pe ruta Timişoara – Reşiţa.

Incidentul a avut loc cu puţin timp înainte ca garnitura să ajungă la destinaţie. În imaginile publicate de infocs.ro se vede gaura lăsată de un glonţ într-unul dintre geamuri.

Mai mulţi pasageri au depus reclamaţii iar poliţiştii au deschis o anchetă.

„Lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa au fost sesizaţi prin apel de urgenţă, miercuri seara, cu privire la faptul că asupra trenului de persoane Regiotrans 16113 Timişoara-Reşiţa Nord, automotor aparţinând unui operator privat, s-a tras din exterior un posibil foc de armă, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment”, a declarat comisarul Adrian Jurjică, de la Inspectoratul de Poliţie Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

De la faţa locului au fost ridicate probe, urmând să fie efectuată o expertiză criminalistică.

Presa locală scrie că nu este pentru prima dată când se întâmplă un astfel de incidente. Ruta de cale ferată trece prin două cartiere rău famate, la marginea oraşului Reşiţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-31Parerea ta...

OVIDIU
02 Sep 2018

Pur si simplu isterie. Pana acum s-a stabilit ca nu este vorba de nici un glont ci de o piatra aruncata dintr-o zona unde au loc des asemenea evenimente. Cine a vazut cu ce zgomot se sparge un geam securit , parbriz sau fereastra de tren stie despre ce vorbesc.Mare articol de presa inghitit pe nemestecate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine