2020-01-24 07:11

ULTIMA ORĂ: Gabriela Firea anunță ÎNCHIDEREA Arenei Naționale

 |  20:10
ULTIMA ORĂ: Gabriela Firea anunță ÎNCHIDEREA Arenei Naționale

În urma criticilor din ultimele zile și a stării jalnice în care s-a prezentat gazonul de pe Arena Națională la ultimele meciuri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat luni seara că cel mai mare stadion al României se va închide pentru 2-3 luni.

”Se intampla ca aveam contract care functiona ff bine, legal, ff bine fundamentat juridic prin care unul dintre cluburile care inchiria arena achita contravaloarea mentenantei gazonului, o gazeta de sport ne a facut plangere la dna, s a inceput investigatia, s a suspendat contractul, am ramas fara el. am avut observatori fifa si uefa care au declarat ca gazonul respecta toate normativele, era in stare buna.

Dam explicatii, am ramas fara acea companie, a durat pt ca sunt fonduri publice, e o procedura, licitatie care dureaza, pana acolo se ocupa de alta societate preluata de psa. Pana a inceput lucrarea la gazon a durat. Avand in vedere starea precara a gazonului de pe Arena Nationala, DNA se ocupa de el, am luat hotararea de a inchide arena nationala pt toate competitiile sportive pe toata perioada remedierii gazonului de pe arena nationala. In 2-3 luni gazonul va fi adus la o stare in care se pot desfasura competitii sportive” a declarat Gabriela Firea, luni seara la Primăria Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-12Parerea ta...

ANONIM
12 Noi 2018

TE PIS PE EI DE POLITRUCI TIMPITI . E MOSIA LUI MASA , TOATA CAPITALA
NOI ășTIA
13 Noi 2018

Distrugeți tot in calea voastră nenorociților. Cică proceduri greoaie! Voi ati facut legislația asta întortocheată și acum tot voi va plângeți. Iar tu Firuțo, îți meriți soarta. După ce că ești proastă, te și mândrești cu asta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray