2019-11-15 03:01

ULTIMA ORĂ. Haos în centrul Bucureștiului. Sute de taximetriști au blocat circulația în apropiere de Piața Victoriei

 |  21:49
ULTIMA ORĂ. Haos în centrul Bucureștiului. Sute de taximetriști au blocat circulația în apropiere de Piața Victoriei

La această oră, sute de oameni care participă la două proteste spontane, având revendicări diferite, blochează circulația în zona centrală a Capitalei, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, în apropierea Pieței Victoria, informează Digi 24.

Este vorba de un protest al taximetriștilor împotriva serviciilor de tip Uber, și un altul al mișcării #rezist împotriva ordonanțelor pe care Guvernul le pregătește pe domeniul Justiției.

Astfel, sute de taximetriști nemulțumiți de serviciile aplicațiilor de ride sharing au blocat circulația pe Bulevardul Lascăr Catargiu, cerând autorităților să ia măsuri urgente pentru interzicerea acestora.

Pe de altă parte, în Piața Victoriei s-au adunat și câteva sute de protestatari față de noua ordonanță de urgență anunțată de ministrul Justiției, Tudorel Toader, care ar permite celor condamnaţi de completurile de 5 judecători de la Înalta Curte să poată contesta sentinţele.

Printre protestatari se află și filosoful Mihai Șora.

Proteste sunt și în țară. Aproximativ 200 de persoane au ieșit în stradă la Cluj-Napoca, împotriva intenţiei ministrului Justiţiei de a emite această controversată ordonanţă de urgenţă.

Oamenii au scandat: „Fără amnistie, fără graţiere”, „Uniţi salvăm toată România”, „Ruşine să vă fie”, „PSD, ciuma roşie”, „Afară cu PSD din ţară”, „Anticipate”, „Hoţii, hoţii”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray