2020-02-18 11:13

ULTIMĂ ORĂ. Incendiu de proporții la un CENTRU Remat din Voluntari. Avertizare pentru populație

 |  14:25
ULTIMĂ ORĂ. Incendiu de proporții la un CENTRU Remat din Voluntari. Avertizare pentru populație

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, la un centru de colectare-reciclare autoturisme din Voluntari, în zona şoselei de centură a Capitalei. ISU Bucureşti-Ilfov intervine cu 18 autospeciale, întrucât focul se manifestă pe 1.000 de metri pătraţi, la o stivă de autoturisme, şi este pericol de extindere

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov spun că nu sunt înregistrate persoane rănite.

La rândul său, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, la intersecţia Şos. de Centură cu Şos. Bucureşti-Urziceni, are loc un incendiu la un remat auto, care se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 600 – 1.000 mp. Există posibilităţi de propagare la alte materiale combustibile, posibil cu reducerea vizibilităţii din cauza fumului.

Şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă în zonă şi să ia în calcul că traficul rutier poate fi oprit dacă fumul va ajunge pe suprafaţa carosabilă.

Autorităţile au transmis, marţi, un mesaj prin sistemul RO-Alert pentru a avertiza populaţia cu privire la incendiul izbucnit la un centru Remat din judeţul Ilfov, unde sunt degajări mari de fum. Întrucât norul de fum se îndreaptă spre Bucureşti, oamenii sunt sfătuiţi să rămână în incinte şi să închidă geamurile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine