2019-08-19 05:00

ULTIMA ORĂ: Întâlnire de URGENȚĂ a liderilor PSD în biroul lui Dragnea

 |  16:58
ULTIMA ORĂ: Întâlnire de URGENȚĂ a liderilor PSD în biroul lui Dragnea

Mai mulți lideri ai PSD, printre care Mihai Fifor, Codrin Ștefănescu și Rovana Plumb se află la această oră în biroul lui Liviu Dragnea, pentru o întâlnire de ultimă oră. De altfel, șeful PSD a revenit din concediu și va merge marți seara la o emisiune la Antena 3 de la ora 21.00.

Potrivit informațiilor Antena 3, printre subiectele discuției se numără și rectificarea bugetară.

În biroul lui Liviu Dragnea s-a aflat și ministrul Carmen Dan, care însă a ieșit mai devreme.

Comitetul Executiv al PSD va avea loc în perioada 31 august - 2 septembrie, la Neptun, potrivit unor surse social-democrate. Este de așteptat să se discute despre scrisoarea deschisă a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu, dar nu în sensul celor cerute de aceasta, ci pentru sancționarea semnatarei.

La Neptun va avea loc, pe lângă Comitetul Executiv, și Reuniunea grupurilor parlamentare PSD, în condițiile în care urmează să înceapă o nouă sesiune parlamentară, iar actuala majoritate are mai multe proiecte prioritare pe agendă.

Situația fostului ministru al Educației Ecaterina Andronescu va fi și ea, cel mai probabil, discutată. Surse politice acreditează ideea că se va discuta excluderea acesteia din partid, lucru anticipat, de altfel, de Ecaterina Andronescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-21Parerea ta...

INTRUNIREA MAFIEI...
21 Aug 2018

Puscariasul drak-nea capo di tutti capi si-a adunat slugile si le promite marirea simbriei daca merg cu el mai departe. Restul e can-can . Le recita poiezia ce soros , multinationalele , statul paralel , si dusmanul de clasa IOHANNIS. Iar slugile dau navala in haznaua 3 si tv ghitza fugaru si recita poiezia spusa de capo di tutti capi.
MACACPEDRAC-NEA
21 Aug 2018

IN SFIRSIT , DUPA 11 ZILE PORKUL DE DRAGNEA E INAPOI SI SI-A CHEMAT SLUGILE LA ORDINE . PE VAGABOANDA CARMEN DAN A TRIMIS-O ACASA SA SE ODIHNEASCA DUPA MASACRUL DIN 10-11 AUGUST .
ROMA
22 Aug 2018

realizati ca dragnea carmen dan sefii jandarmeriei paraschiv speranta c. sunt criminali aflati in libertate?dragnea nu reprezinta statul roman el este un infractor periculos psihopat aflat in libertate datorita iresponsabilitatii justitiei romane.
AI BELITO BELINI
22 Aug 2018

TOATA TARA SE INVIRTE SI LA CHEREMUL LUI DE PUSCARIAS , IN JURUL UNUI OM . ALUANTA CU TARICEANU TRADATORUL II DA 1 / 100 PESTE 50 / 100 SI ACUM DISTRUGE TARA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray