2020-07-15 21:58

ULTIMA ORĂ Iohannis convoacă REFERENDUM: ”Așa nu se mai poate!”

 |  17:16
ULTIMA ORĂ Iohannis convoacă REFERENDUM: ”Așa nu se mai poate!”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat într-o scurtă declarație de presă că a convocat referendum pe justiție pentru data de 26 mai 2019, în aceeași zi cu alegerile europarlamentare. De asemenea, șeful statului a lansat și o serie de atacuri la adresa partidului aflat la guvernare.

”Este cert. Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai fiindca asa nu se mai poate. Psd continua asalatul asupra justitiei. Psd vor sa dea oug prin care sa modifice codurile penale .

Golaneala guvernarii PSD de astazi a depasit orice limita. Nu trec 3 zile fara oug. Nu este nici in spiritul constitutional, nu serveste nici in spiritul democratiei.Oug practic si-au pierdut menirea esentiala si au devenit in timpul acestui accident democratic un instrument folosit abuziv, eludand orice control de constitutionalitate inainte de intrarea in vigoare a oug.

Trebuie sa punem pct acestei practici si trebuie sa o facem acum. Incompetenta caracterizeazza guv Psd. Cand aceste trasaturi se impletesc cu intentia de a legifera in interesul infractorilor atunci avem premisele unui dezastru pt Romania.Este complet nejustificata urgenta acestor oug. codul penal inca se discuta in parlament. psdistii trebuie sa inceteze aceste atacruri permanente la adresa justitiei

Psd trebuie sa inteleaga ca Romania nu este la bunul lor plac. Sunt principii exgrem de simple in orice democratie, sunt valori pt care oamenii au iesit in strada si in 89 si in ultimii 2 ani, este evident ca Psd incearca sa ignore aceste adevaruri.Le dau o veste. Nu o mai pot face, justitia este o tema de interes national iar cetatenii au dreptul de a decide daca vor sau nu sa lase coruptia sa devina poltica in stat.

Este atributul meu sa cer popurului sa exprime vointa cu privire la problemele de interes national. Trebuie sa lasam cetatenii sa decida pt ca acesti Psd au pervetit votul si incearca sa deturneze statul roman.Atrag atentia ca este ilegitima emiterea unei oug inainte ca vointa cetatenilor sa fie exprimata la referednum. Votul este fundamental democratiei.

De ce va este frica de referendum domnilor de la Psd? De ce? In loc sa ii incurajati sa mearga la vot amenintati ca faceti sectii separate de vot. Incetati sa guvernati doar in propriul vostru interes si intoarceti-va catre romani!” a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-28

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Dragnea a RĂBUFNIT împotriva lui Iohannis: ”Spune PROSTII, e obsedat și disperat. Nu îl bagă nimeni în seamă”

Dăncilă, PROMISIUNE fermă pentru Timmermans: Nu dăm OUG pe Codurile Penale
Parerea ta...

BASTON
28 Mar 2019

Cand a crescut varsta de pensionare si stagiile de cotizare de ce nu s-a facut referendum ?
@ BASTON
28 Mar 2019

Intrebarea este foarte buna dar trebui adresata plagiatorului ponta PSD PENTRU CA IN MANDATUL LUI VÂRSTA MINIMA DE COTIZARE A CRESCUT DE LA 10 LA 15 ANI IAR FEMEILE NASCUTE DUPA 1971 VOR IESI LA 65 ANI LA PENSIE. CA SA VEDETI CAT RAU A FACUT SI FACE IN CONTINUARE MAFIA PSD. DE DOI ANI PENSIONARII SUNT MINTITI DE INFRACTORUL draknea SI. NU. LI S-A INDEXAT PENSIA CU RATA INFLATIEI. GOLANIE PSDista.
ANONIM
28 Mar 2019

Daca vreti in UE trebue sa respectati legislatia UE De acolo a venit ordinul cu varsta de pensionare si stagiile de cotizare !De ce nu ati iesit in strada atunci Ati iesit cand v a chemat Iohannis sa i aparati dosarele penale ,sa nu se schimbe legile deoarece pot fi scoase cele 70 de dosare ale sale
ADEVARUL
28 Mar 2019

Legea nr.19 din 17 martie 2000 !
CONDORUL
28 Mar 2019

De ce in ultimii doi ani golanii psd Nu AU INDEXAT PENSIILE CU RATA INFLATIEI ???? ROMANIA A AVUT CEA MAI MARE INFLATIE DIN EUROPA 5,6 % ????
FIX
28 Mar 2019

Si-a batut joc de pensionari. S-a ocupat psdul sa-l scape pe dragnea de puscarie. Niste hoti nenorociti.
ANONIM
29 Mar 2019

Sa crape coana mata si tot neamul tau de nebuni!
ANONIM
29 Mar 2019

Pe langa guita bin laden?
CIVILIZAT
29 Mar 2019

UE are treaba cu varsta de pensionare ! Protestele din Franta vizeaza si cresterea nejustificata a acesteia !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz