2019-12-13 04:13

Un nou DOSAR. Kovesi, pusă sub ACUZARE pentru represiune nedreaptă. Cum s-a întâmplat totul

 |  18:01
Un nou DOSAR. Kovesi, pusă sub ACUZARE pentru represiune nedreaptă. Cum s-a întâmplat totul

Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub acuzare pentru represiune nedreaptă în dosarul procurorilor de la DNA Ploieşti, Mircea Negulescu şi Lucian Onea, au confirmat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei și confirmate chiar de Kovesi la ieșirea din sediul Secției pentru anchetarea magistraților.

În acest dosar, Onea şi Negulescu sunt sub control judiciar.

Laura Codruța Kovesi a fost pusă joi sub învinuire într-un al doilea dosar. Anunțul a fost făcut chiar de fosta șefă a DNA la ieșirea de la Secția specială de investigare a magistraților, unde a stat cinci ore.

Laura Codruţa Kovesi a declarat, la ieşirea de la Secţia de anchetă a magistraţilor, că după ce a spus că nu poate să dea declaraţii în dosarul extrădării lui Popa pentru că nu a studiat cazul, în birou au intrat mai mulţi avocaţi care au anunţat-o că mai este învinuită într-un dosar.

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a venit joi încă la ora 13.00 la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, unde a fost citată pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă.

Tot astăzi, 7 martie, Parlamentul European ar urma să formalizeze votul dat în cele două comisii și să propună Consiliului UE în mod forma numirea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European. În cadrul conferinţei preşedinţilor din Parlamentul European – liderii grupurilor politice şi preşedintele forului – se vor decide următorii paşi în privinţa numirii procurorului-şef european înainte de începerea negocierilor cu Consiliul Uniunii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-07Parerea ta...

VIOREL SILAGHI
08 Mar 2019

o sustin pe laura kovesi in tot ce face inpotriva coruptiei si apararea statului de drept
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray