2020-07-15 21:43

ULTIMA ORĂ: Laura Codruța Kovesi, INTERDICȚII și control judiciar

 |  20:31
ULTIMA ORĂ: Laura Codruța Kovesi, INTERDICȚII și control judiciar

Laura Kodruța Kovesi a fost pusă sub control judiciar după mai bine de șase ore de audieri la secția specială, anunță Digi24. De asemenea, fostei șefe a DNA i s-a interzis să mai discute cu presa detalii din dosarele sale.

”Face parte din campania de hărțuire”, a declarat Laura Codruța Kovesi, după audierea de la Secția specială pentru investigarea magistraților. Prin măsura controlului judiciar, lui Kovesi i se interzice părăsirea teritoriului țării și nu-și mai poate exercita activitatea de procuror.

”În acest moment nu am voie să vă spun absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat astăzi. Mi s-a interzis de către procurorul de caz să mai vorbesc cu presa pe acest dosar, ca atare nu vreau să am probleme”, le-a explicat Kovesi jurnaliștilor, întrebată fiind despre măsura luată împotriva sa.

”Este o măsură luată pentru a mi se închide gura”, a mai spus Kovesi, joi seara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-28Parerea ta...

COADA DRACULUI
28 Mar 2019

POATE RASPUNDE SI DE AFACERILE MAFIEI GAZE MEDIAS , A LUI FRATISU
ANONIM
29 Mar 2019

Sa dus cu gagiul amant , angajat la securitate , din bani nostri , la apartamentul dat de stat . Se mirlesc , platiti de moi .
NEGRO
29 Mar 2019

Actiunea Sectiei Speciale pentru tinerea in frau politic a magistratilor are metode tipice politiei politice din statele totalitare. Pentru ca in fond e doar o hartuire tipica securistica, cu invinuiri imaginare, probe masluite, intimidari satrapice, umiliri. Cu aceste actiuni duse pana in panzele albe, la noi, fara urmari pana la urma in plan european, cleptocratii care au acaparat statul roman isi arata disperarea funciara, irationala, in fata oricarui stat de drept. Ceea ce urmeaza in plan european va fi dificil pentru gruparea infractionala a PSD, care va fi exclusa din marea familie socialista europeana. Tarele bolsevice ale gruparii n-o fac compatibia cu valorile europene. Va urma ducerea in derizoriu a gruparii dupa viitoarele alegeri si in plan intern. Iar presiunile pentru prim-procurorul european desi inutile, le tradeaza doar frica, spaima de justitie, iluzia ca se vor putea izola intr-o autocratie totala, fara raspundere civica. Or aista nu se poate, mai oligarhilor rosii, in Europa civiizata! Poate doar in Coreea stalinista, sau in Turcia habotnica si in Rusia lui Putin, care l-a instalat pe Orlando, bunicutul de discoteca, ca agent al intereselor ei in Guvernul Romaniei. Ati auzit vreodata in gruparea infractionala PSD vreo mica aluzie despre aurul romanesc dosit de aproape un secol de marea Rusie? Nu Ticalosii au pus ochii pe aurul romanesc din Marea Britanie. Oare de ce?
MAFIA PROCURORILOR OUT !
29 Mar 2019

La puscarie cu paraditoarea ! Minte cum respira. Nimeni nu este nemuritor !
MAIKA LAZAR
29 Mar 2019

A ajuns si ea o inculpata de rang inalt !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz