2020-02-19 11:35

ULTIMA ORĂ: Laura Kovesi, CITATĂ de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție

 |  21:45
ULTIMA ORĂ: Laura Kovesi, CITATĂ de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi anunţă, la Europa FM, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie în calitate de suspect pentru abuz în serviciu.

Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Laura Codruţa Kovesi remarcă faptul că această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

"Citația vine înainte de a merge la Parlamentul European la audieri, dar probabil este tot o coincidență. Mi-am cumpărat bilet de avion pentru vineri ca să pot să merg la Bruxelles și să particip la audiere. Am fost astăzi la Înalta Curte și am depus o cerere de amânare pentru un proces care urma să aibă loc luni.

La nici câteva ore după ce am depus această cerere, am primit această citație. Este evident că prin această metodă se încearcă oprirea mea în această procedură, se încearcă să nu ocup această funcție, pentru că totuși am șanse, sunt candidatul care s-a situat pe primul loc", a declarat Codruţa Kovesi la Europa FM.

Procurorul a precizat că în citație, nu sunt descrise faptele şi că acestea urmează să îi fie aduse la cunoștință când se va prezenta la audiere.

Ea a spus că bănuieşte că este vorba despre dosarul în care ar fi fost implicată de aducerea lui Popa Nicolae în țară: "Desigur, o mare minciună".

"Dacă stăm să ne gândim bine, această investigație este despre faptul că un condamnat definitiv a fost extrădat și adus în România să își execute pedeapsa, și după 10 ani facem această anchetă.

Deși e o anchetă deschisă din 2017, nu știu dacă ea a fost închisă. Exact cu o săptămână înainte de audierea mea în Parlamentul European pentru ocuparea acestei funcții eu primesc citație să fiu audiată exact în ziua în care trebuia să fiu prezentă la Bruxelles", a adăugat Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-13

In legatura cu acest articol...

Orban a RĂBUFNIT după punerea sub acuzare a Laurei Kovesi: ”E o acțiune COMANDATĂ politic”

Olguța Vasilescu, SFAT INEDIT pentru Laura Codruța Kovesi după vestea anchetării
Parerea ta...

GICA
13 Feb 2019

ACE ORICE SE DORESTEN DE CATRE GERMANIA. ASTA ESTE SITUATIA. SUNTEM O COLOCOHNIE SI GERMANIA FACE ORICE DORESTE IAR DOAMNA FACE ORICE VREA GERMANIA. PACAT....PACAT ...AM CREZUT CA VOM FI O TARA CU ADEVARAT. INTALNIREA DE LA MALTA A DORIT SA NE TERMINAM . TRANSILVANIA SE VA DUCE IN UNGARIA . PAPA VA ACCEPOTA. EL NU RESPECTA LEGILE . PACAT ....MARE PACAT
MARCEL.
13 Feb 2019

PAPA VREA CA UNGARIA SA IA TRANSILVANIA. ACUM N U PUTEM FACE NIMICA PENTRU CA EL , FACE CE VREA. ALTFEL SPUS , NOI NU SUNTEM ROMANIA. SUNTEM O COLONIE SI EL FACE CE VREA . ADICA , NU MAI EXISTA RESPECT FATA DE DUMNEZEU. PAPA VA ACCEPTA CA ROMANIA SA NU MAI AIBA TRANSILVANIA. PE DRAGNEA NICI NU IL VA INTERESA ASA CEVA. EL ARE ALTE INTERESE . NU ROMANIA . PACAT . SPER SA NU FIE ADEVARAT
NEGRO
14 Feb 2019

Aceasta este marea ignonimie a slugoilor PSD din actuala justitie matrasita de Slugoiul absolut, Tudorel Toader. Sa impiedice cu orice pret ca reprezentnta din partea Romaniei cu cele mai mari sanse sa acceada in inalta functie europeana. Au incercat toate mojiciile posibile. Paraciuni de trei lulele, trei surcele, marca notarelul de Iesi, refuzate cu condescendenta de juristii si parlamentarii europeni, lamentatii, urlete de diperare ale infractorilor pe la tonomatele Latrina 3 si Guita TV, lacrimi de crocodil varsate din belsug de Balabusta ALDE cu vechi state bolsevice din Parlamentul european. Dar n-a mers. Acum incearca sa o lege de glie pe doamna Codruta Covesi. Sau, mai mult, s-o inchida in vreuna din puscariile eliberate de delapidatorii, criminalii si violatorii de drept comun de catre Slugarel cel Bubos. Ipochimenul crede ca nimic nu-i sta in cale. Dar a uitat un lucru. Asa face Dumnezeu cu cei ce vrea sa-i piarda. Le ia mintile. Cam aici a ajuns notarelul. Si nu-l vad bine. Va mai fi Romania si Comunitatea Europeana si dupa ce el va fi dat jos, si instalat acolo unde merita: in cosul de gunoi al istoriei justitiei. Desigur, un bun prilej de aducere aminte. Ce a putut face dintr-un post la demnitatea caruia nu s-a ridicat. Ci l-a slutit dupa chipul si asemanarea sa. Dar asta e soarta tuturor tradatorilor și a ticalosilor. Nimic mai mult, domnule Slugarel, nimic mai mult, domnule Jigodie!
ANONIM
14 Feb 2019

La targusor cu tine plagiatoare sterpa
KOVESI?
14 Feb 2019

O TUTĂ! O NULITATE ABSOLUTĂ! Am urmărit-o de curiozitate când ERA PE CAI și are școala comunistă în sânge = vorbește puțin și prost...adică NU SPUNE NIMIC...VORBEȘTE ”VORBE” DE LEMN...CA ILICI ȘI TOȚI POST-COMUNIȘTII ...DEH! NĂRAVUL SE UITĂ GREU! M-a enervat MAXIM când a afirmat ÎN DIRECT că nu mai contează CINE A MURIT LA REVOLUȚIE ȘI DE CE!
MIȘTO CĂ E PUSĂ LA ZID
14 Feb 2019

DE CEI CARE AU AVUT/AU DOSARE ÎN LUCRU, DAR AU FOST ”UITATE” PRIN SERTARE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine