2020-07-05 05:05

Liviu Dragnea, AUDIAT la Parchetul General. Ce le-a spus procurorilor

 |  18:29
Liviu Dragnea, AUDIAT la Parchetul General. Ce le-a spus procurorilor

Zi grea pentru liderul PSD. Liviu Dragnea s-a prezentat vineri la ora 18.00 la sediul Parchetului General unde a fost chemat pentru a fi audiat în calitate de martor.

UPDATE: Liviu Dragnea a ieșit de la audierile de la Parchetul General. Președintele PSD a susținut că a fost citat ca martor privind afirmațiile făcute duminică seară la Antena 3 cu privire la lovitura de stat.

"Am fost citat ca martor privind afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am dovezi în spatele afirmațiilor mele și le-am prezentat procurorului. Nu am prezentat documente. Tot ce am avut de spus, am spus în fața procurorului. Ca martor, nu am voie să vă spun ce s-a întâmplat la audieri (...) Jandarmeria, în opinia mea, a acționat legal, în condițile în care acolo au fost niște violențe așa mari”, a spus Dragnea.

În acest moment nu se cunoaște dosarul în care este audiat liderul PSD. Dragnea a declarat la intrare că speră că este vorba despre acuzația sa de lovitură de stat în cazul protestului din 10 august.

Tot el a promis că va face declarații la ieșirea de la audieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-14Parerea ta...

ROMA
14 Sep 2018

da pretul la benzina in romania mai mare ca in luxemburg cea mai bogata tara din ue.mafia energie gaz petro distrug tara.supraacciza la benzina bataia de joc a retardatului misa fata de romania.dragnea nu reprezinta statul roman.e vai de capul lui.va dati seama ce fac criminalii astia impreuna cu mafiotii ordinari din ministere.blocheaza tot si inventeaza taxe.ce zici teodorovici ai curaj sa apari in conferinta de presa si sa spui cat costa litru in benzina in sua comparativ cu romania?ce face sluga chiritoiu a infractorilor petrom lukoil rompetrol de la consiliul concurentei?voi puneti taxe la romani in loc sa amendati acesti criminali economici?
CIUMA ROSIE PORCINA
14 Sep 2018

toarsu porcar flausat din tele-MORMAN cati bani ai ciordit si dus in BRAZILIA impreuna cu complicii
NUMAI EL?!
14 Sep 2018

Dacă NOI, am știi toate dedesubturile prin care s-au îmbogățit, conturile și paradisurile fiscale pe unde și-au depus ăștia banii proveniți din JAFUL CONTINUU la care a fost și este supusă România, n-ar mai scăpa niciunul cu viața! De ce credeți că au MITUIT pe față, ne-mascat.... procurori, judecători, polițiști sau jandarmi cu/prin salarii și pensii speciale?! Ca să aibă cum să-și apere/scape pielea! Cică sunt locuri de muncă! PE DRACU! Fac angajări în dracii ăia mari prin poliției și jandarmerie băgând de-a valma...din orașe, dar mai ales de ”la țară” tot felul de specimene ce vor fi obediente și recunoscătoare sistemului care le-a scos din sărăcie!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Sep 2018

oamenii pacaliti si mintiti de mafiotii astia incep sa se trezeasca.....se termina cu psd-istii gata se duc dracului la alegeri
RO STAT MAFIOT
14 Sep 2018

RO TARA AFRICANA.............
BOLSEVICII
14 Sep 2018

Mafia psd-alde s-a imprumutat in ultimile 7 luni 4,1 miliarde euro pe care ii va achita guvernele viitoare. Ce s-a facut cu acesti bani stie doar criminalul draknea.
BOLSEVICII
14 Sep 2018

Mafia psd-alde s-a imprumutat in ultimile 7 luni 4,1 miliarde euro pe care ii va achita guvernele viitoare. Ce s-a facut cu acesti bani stie doar criminalul draknea.
FREACA MENTA
14 Sep 2018

Ba justatie frecati maciuca . Voi va face-ti ca il controlati , trece timpul si el ascunde bani si vinde jmecheri cu petrolul , gazele , resursele , bani de rezerva ai guvernului si mai da cite o farima la prosti de pensionari si asistati . Dar mai da si pensii speciale , i salari , functii la aomeni lui . Nu vedeti ca va ride in fata , a zeflema , tembelilor ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz