2019-10-18 22:05

Liviu Dragnea, chemat la sediul DNA. Ce a declarat șeful PSD

 |  17:50
Liviu Dragnea, chemat la sediul DNA. Ce a declarat șeful PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea s-a prezentat vineri după amiază la sediul DNA. La intrarea în sediul instituției, liderul Camerei Deputaților nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, promițând că va oferi declarații la ieșire.

”Am fost chemat în acelaşi dosar în care am fost chemat şi ultima dată să mi se la cunoştinţă că mi s-a aprobat cerera de a-mi se pune la dispoziţia dosarul scanat", a spus Liviu Dragnea la ieșirea din sediul DNA.

Conform informațiilor Digi24, el a fost citat pentru ora 18.00 în dosarul Tel Drum. Dragnea este pus sub învinuire pentru acuzații de corupție și constituirea de grup infracțional, alături de mai mulți foști și actuali acționari ai companiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Apr 2018

drumul CIORDELILOR.....din TELE-morman PRAZilia pana in BRAZILIA cu sinucideri misterioase prin avioane
LEVST.
27 Apr 2018

parca vad ca gaseste dragnea ac si de cojocul astora... o fi fost el inginer de facut scaune, dar daca invarte si masele le degete...?!Pe de alta parte nici " urciorul nu merge de prea multe ori la apa", asa ca s-ar putea ca dragnea sa fi facut deja alegere, Madagascar sau Costa Rica, in eventualitatea ca corabia se va scufunda... joaca totul pana in ultimul moment si cand sirena va suna, are geamantanele(cu milioane) facute, doar sa-si ia zborul..
ANONIM
27 Apr 2018

Ce mecla de borfas zeflemist poa sa aiba!
TRADATORI DE TARA
27 Apr 2018

Ba narozilor , mai frecati mult tiparul cu procesele astea . Uite asa distrugeti tara , cu frecat tiparul , pe bani nostri .
AI DISTRUS TARA
27 Apr 2018

PUSCARIE CU TOT FAMILIONUL TAU DE BANDIT . SCOATE BANU FURATI BANDITULE
NEA CAISA
28 Apr 2018

CIT I-L MAI TIRIE DNA-UL PE JIGODIA ASTA NENOROCITA LA AUDIERI ? LA CIT A FURAT AR TREBUI SA FIE DE MULT IN PUSCARIE . I-L TINETI SI PE BORFASUL ASTA ORDINAR 28 DE ANI IN PROCESE CA PE ILIESCU ?
ANONIM
28 Apr 2018

Dragnea este cel mai cinstit politician Toate acestea sunt ,, vanatori de vrajitoare ,, hartueli politice comandate de omoiul acromegal si statul paralel ,iar voi postaci ai deavolului platiti de SOROS Nu a furat nimic de la nimeni Cel care a furat si a nenorocit copii ai romanilor este plavanul Plavanul acesta a scos romani din case a desfiintat biblioteci si in locul lor a facut wc urI Postacii astia sunt de fapt 2 nenorociti bolnavi
FREACA MENTA
29 Apr 2018

Sa ii zmulga mustata , fir cu fir , in piata Victoriei . La tradatori le este frica sa dea un verdict . Dar cind incepe cutremurul sa vezi cum vomita toti hotariri judecatoresti .Si la Nastase au facut la fel .O are la mina inclusiv pe faraoanca sefa . Bani furati ramin la el si platim noi cetateni . Ar trebui sa plateasca cei care lau favorizat la furtisaguri .
SOBOLANUL ROSU
29 Apr 2018

SA IL DUCA LA TESTUL POLIGRAF , PENTRU A DA APARATELE , PESTE CAP . IA FOC APARATELE SI INEBUNESC DOCTORI . SA IL DUCA SI PE DARIUS VILCOV , IAR PE IORDACHE LEGAT DE MIINI SI PICIOARE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray