2019-10-15 04:27

ULTIMA ORĂ: Ludovic Orban are un nou DOSAR la DNA. Reacția șefului PNL

 |  17:54
ULTIMA ORĂ: Ludovic Orban are un nou DOSAR la DNA. Reacția șefului PNL

Ludovic Orban are un nou dosar la Direcția Națională Anticorupție. Este vorba de cauza Transalpina3, în care cercetările au fost demarate la sesizarea Corpului de Control al premierului Victor Ponta.

DNA-ul a cerut și a obținut la ICCJ infirmarea ordonanței de clasare și continuarea cercetărilor, conform Antena 3.

Ludovic Orban este acuzat de abuz în serviciu cu privire la inițierea, elaborarea, avizarea, prezentarea și adoptarea HG 1141/2008. 

"Aș dori să vă explic ceva. Eu nu am fost citat la nicio instanță, în legătură cu redeschiderea unui dosar care să mă vizeze. În mod normal, dacă m-ar fi vizat pe mine, ar fi trebuit să fiu chemat la instanță și înștiițat de redeschiderea dosarului. Nu am fost chemat la instanță, nu am fost chemat la DNA, ca atare implicarea numelui meu în acest dosar mi se pare destul de ciudată. Este posibilă o redeschidere a dosarului, dar pentru fapte care nu au nicio legătură cu mine", a declarat Ludovic Orban, pentru STIRIPESURSE.RO.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-08Parerea ta...

LAS-O BA LA PUNCTUL MORT
09 Mar 2018

Asta este un motiv întemeiat , ca celalalt parca era ca o bataita pe umăr . De la transporturi si cainii de paza trebuie anchetati din 90 si pana astăzi, este un domeniu care ridica criminalitatea pe tara si unde cei implicati dealungul timpului in conducerea ministerului au acumulat averi colosale in paradisurile fiscale ( insulele Olandeze , Britanice etc la cei seriosi , la adevaratii ocrotitori ai hotilor ) dar care sunt curati ca lAcrima desi zilnic se spala in sânge romanesc .
MIKIM
09 Mar 2018

Zdranganiciul a sarit degeaba. Schimbarea dorita nu a venit.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Mar 2018

am fost fan PNL dar nu mai sunt...asa ca fix neinteresant subiectul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray