2020-07-14 02:57

ULTIMA ORĂ: Ministrul Carmen Dan, AUDIATĂ la DNA

 |  17:07
ULTIMA ORĂ: Ministrul Carmen Dan, AUDIATĂ la DNA

Informații de ultimă oră de la Direcția Națională Anticorupție. Ministrul Carmen Dan este audiată de peste o oră de procurori la sediul DNA, acolo unde a ajuns imediat după ședința de guvern.

UPDATE: Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că ea este audiată în dosarul Tel Drum. Sursele citate au menţionat că aceasta a fost chemată pentru a fi audiată, în calitate de martor, în legătură cu unele demersuri pe care le-ar fi făcut în perioada în care a fost prefect al judeţului Teleorman. 

Potrivit aceloraşi surse, în perioada următoare vor continua audierile în acest dosar. 

Liviu Dragnea, condamnat definitiv de instanța supremă la trei ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman și încercerat la Penitenciarul Rahova, este urmărit penal în dosarul Tel Drum. 

DNA a anunțat în noiembrie 2017 că a început urmărirea penală împotriva lui Liviu Dragnea și a șefilor de la Tel Drum pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte pentru reabilitarea de drumuri județene cu fonduri europene. 

Deși nu se cunoaște în acest moment dosarul în care audiată Carmen Dan, este evident că ministrul este audiat în calitate de martor, deoarece aceasta are imunitate care nu poate fi ridicată decât de Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz