2020-07-11 18:43

ULTIMA ORĂ: Ministrul de Interne anunță Ordonanța Militară nr.11. Ce cuprinde

 |  20:11
ULTIMA ORĂ: Ministrul de Interne anunță Ordonanța Militară nr.11. Ce cuprinde

Ministrul Vela a anunțat, luni seară, prevederile Ordonanței Militare 11, între care a fost inclusă și ridicarea carantinei pentru orașul Țăndărei din județul Ialomița, unul dintre cele mai mari focare din țară. Vela a spus că fiecare dintre românii care au respectat măsurile ordonanțelor sau au luptat în linia întâi a fost un erou în perioada stării de urgență.

”Astăzi am emis Ordonanța 11. Primul punct este legat de suspendarea zborurilor către Spania și din Spania. Este continuarea suspendării, valabilă până în 14 mai inclusiv. Al doilea punct este exceptarea de la măsurile de carantinare sau izolare pentru personalul navigant, fluvial și maritim, care vine din porturi sau țări catalogate ca zone roșii sau galbene în ipoteza în care acest personal navigant nu prezintă simptome COVID-19 și se încadrează în măsurile anterioare nu este obligat să intre în izolare. Această măsură este sinonimă cu cea adoptată pentru piloți și echipajele aeronavelor sau pentru șoferii camioanelor care transportă marfă. O altă decizie luată astăzi care a fost luat astăzi este aprobarea solicitării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de a ridica măsura de carantinare pentru Țăndărei” a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Șeful internelor a ținut să adreseze mulțumiri populației și eroilor din această perioadă grea:

”Fiecare dintre voi a fost un erou în această perioadă. Eroi ați fost și dumneavoastră, bunicii și copiii, sau cei care nu au mers în vacanțe, nu au ieșit la soare sau ați suferit că nu ați mers la biserică”, a declarat ministrul Vela luni seară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-11

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

MUNCA TE îNALTă
11 Mai 2020

Mai este mult de muncit , Cu jumătăți de norma nu funcționează munca 100%
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz