2020-06-01 16:57

Ultima oră! Narcis Neaga şi-a dat demisia din fruntea CNAIR, după ce Viorică Dăncilă a cerut revocarea sa din funcție

 |  20:34
Ultima oră! Narcis Neaga şi-a dat demisia din fruntea CNAIR, după ce Viorică Dăncilă a cerut revocarea sa din funcție

Informaţia serii! După insistenţele Vioricăi Dăncilă, Narcis Neaga şi-a anunţat luni seara demisia din fruntea CNAIR. Informaţia este oficială.

Directorul General al CNAIR. S.A, Narcis Neaga a anunţat că renunță la funcție. 

Având în vedere importanța dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei romanești și faptul că pentru a reuși să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună credință și de colaborarea necondiționată a tuturor factorilor de decizie din România precum și în urma unei discuții pe care am avut-o cu Președintele Consiliului de Administrație, Costin Mihalache, am decis să renunț la funcția de Director General al CNAIR S.A.

În opinia mea acesta este și sensul mesajului transmis de premierul Viorica Dăncilă, pe care îl respect.

Bineînțeles că am să continui să fac toate eforturile pentru a sprijini în continuare proiectele importante de infrastructură, indiferent de poziția socială sau de funcția pe care o voi ocupa în viitor.

Vă asigur că pe întreaga perioadă a mandatului meu am facut tot ce mi-a stat în putință pentru a debloca proiectele de infrastructură sau pentru a le continua pe cele aflate deja în derulare, astfel încât românii să beneficieze de o infrastructură modernă așa cum este normal să existe într-o țară europeană.

Așa am reușit să lansez împreună cu ceilalți colegi din CNAIR proiecte în valoare de aproape 4 miliarde de euro care în mod sigur vor asigura României în următorii ani dezvoltarea necesară unei economii europene.

Sper ca și cei care vor prelua mandatul de Director General al CNAIR să înțeleagă responsabilitatea pe care o presupune această funcție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-09Parerea ta...

COADA DRACULUI
10 Iul 2019

A angajato pe fata lui tiganul Badalou
VISE
10 Iul 2019

Acum vreți sa construiții după 30 de ani după ce industria universala a fost desființata și furata complect iar muncitorii romani trimiși forțat peste hotar ? Ce perspectiva are actualul constructor când trebuie sa folosească zgura de furnal, smoala din import iar cimentul fabricat tot din cenușă furnalelor adică din acele combinate dezafectate. Romanul nu are nici tehnologie la îndemână .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine