2020-01-28 15:32

UPDATE: Numărul TREI din Jandarmerie, REȚINUT în dosarul de cămătărie

 |  18:31
UPDATE: Numărul TREI din Jandarmerie, REȚINUT în dosarul de cămătărie

Şeful statului major al Jandarmeriei a fost ridicat de către oamenii legii de pe aeroportul Otopeni. Este vorba despre maiorul Daniel Preoteasa. El a fost reținut când se întorcea din concediu.

UPDATE: Curtea de Apel București a decis arestarea pentru 30 de zile a lui Daniel Preoteasa, șeful de stat major al bazei de administrare și deservire a Jandarmeriei Române. Preoteasa a fost arestat în dosarul în care șeful său, Marian Corcodel, comandantul bazei, a fost arestat preventiv pentru cămătărie și constituire de grup infracțional organizat.

Ofițerul ocupă cea de-a treia poziție în ierarhia Jandarmeriei Române. El este acuzat că este implicat într-un dosar de cămătărie și delapidare în care a mai fost arestat, acum câteva zile, comandantul Bazei Logistice a Jandarmeriei Române, anunţă Digi 24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Aug 2017

corcodele corcodeleeee..........unde-s conturile teleeee...In Bahamas si Cayman...Si ne minti ca n-ai un ban
POPA SI VARDISTUL
10 Aug 2017

Camataria in România era ramura industriei romanesti cu cei mai multi investitori din politie , jandarmerirle ,Sri etc si aplicata in productie de către informatorii lor . Daca vreodată se va face un control serios al averii politistilor vor fi multe lucruri de comparat cu salariile .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine