2020-07-10 09:52

ULTIMA ORĂ: O nouă etapă de relaxare va fi AMÂNATĂ

 |  18:17
ULTIMA ORĂ: O nouă etapă de relaxare va fi AMÂNATĂ

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a anunțat că o a patra etapă de relaxare va fi amânată în condițiile datelor privind situația infectărilor cu noul coronavirus din ultimele două săptămâni.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a precizat la Digi24 că aceasta este decizia Grupului de suport tehnico-stiintific, în urma consultărilor cu premierul Ludovic Orban și Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

"Astăzi a avut loc întâlnirea Grupului de suport tehnico-știintific și s-au evaluat cele două săpămâni, în care am avut o creștere a numărului de cazuri noi, a numărului de decese. propunerile sunt de a amâna noile măsuri de relaxare (n.r. - care ar fi urmat să fie aplicate de la 1 iulie)", a declarat Tătaru, la Digi 24. ”Noi evaluăm situația în fiecare zi. Acum avem o transmitere 1,4”.

Nelu Tătaru a făcut referire și la numeroși politicieni care s-au grăbit să facă declarații politice înainte ca pandamia să se termine.

”Unii s-au grăbit și au intrat în partea politică fără să terminăm partea medicală. Nu e momentul să ne ocupăm de campania electorală. Din respect pentru oamenii care au stat în casă, ar trebui să uităm de partea politică” a avertizat ministrul Sănătății.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz