2019-11-15 00:22

ULTIMA ORĂ. Olguța Vasilescu își RETRAGE candidatura: ”Cel mai deștept CEDEAZĂ”

 |  19:53
ULTIMA ORĂ. Olguța Vasilescu își RETRAGE candidatura: ”Cel mai deștept CEDEAZĂ”

Lia Olguța Vasilescu, propusă pentru Ministerul Dezvoltării și refuzată de patru ori de președintele Iohannis, a anunțat pe pagina sa de Facebook că își retrage candidatura pentru acest portofoliu în urma unei discuții cu Liviu Dragnea.

”Astăzi, in urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE.

Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcție guvernamentală, dar sunt convinsă că, așa cum am reușit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aș fi reușit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională și națională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat.

Îmi voi continua mandatul de deputat PSD de Dolj, unde am fost aleasă cu 60 la suta din voturi și imi voi respecta promisiunile făcute in campania electorală alegătorilor mei. Le mulțumesc tuturor colegilor din CEx care m-au votat in unanimitate pentru aceste demnități și, in special, lui Liviu Dragnea și doamnei prim ministru Viorica Dancilă care m-a propus și cu care, intr-o formulă sau alta, voi colabora și in continuare pentru proiectele pe care mi le-am asumat in campania electorală din 2016.

Sper că președintele Klaus Johannis va numi URGENT viitoarea nominalizare pentru funcția de ministru din partea partidului care a câștigat alegerile parlamentare, renunțând la blocarea Guvernului României prin încălcarea repetată a legilor și Constituției, in condițiile in care personajul care i-a provocat atâta îngrijorare dispare din ecuație.#totdeaunacelmaideșteptcedează” precizează Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12Parerea ta...

ANONIM
12 Feb 2019

OLPUTA URSOIACA PE JMEN CU CAZANGIUL FOCHIST , PUNEA LA CALE ARANJAMENTE SI IL AVEA LA DEGETUL CU CARE SE SPALA , PE TERENTE BANDITU
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Intrarea la apă a lui Victor Ponta. O imagine de pus în ramă Ponta şi-a făcut bilanţul, care i-a ieşit al dracului de încărcat cu măreţe realizări. Trebuie să fi fost ursit cu mare tupeu ca, după mai bine de doi ani de tras targa pe uscat, să raporteze, cu apa la gură, depăşirea planului cincinal, pe care înaintaşii săi comunişti îl îndeplineau abia-n patru şi jumătate. Ceva a uitat, totuşi, să-şi treacă în palmaresul prezentat la lansarea candidaturii de la Craiova
30 Iul 2014 |
Jocul preferat al Olguței: alba-neagra pe salarii De aproape un an de zile, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, anunță pe toate posturile TV, și prin postări online, că salariile bugetarilor vor crește, mai ales după ce contribuțiilor sociale au trecut de la angajat la angajator
05 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray