2019-09-19 13:40

ULTIMA ORĂ: Parlamentul a APROBAT referendumul propus de Iohannis

 |  17:06
ULTIMA ORĂ: Parlamentul a APROBAT referendumul propus de Iohannis

Parlamentul a votat miercuri, în şedinţă comună, raportul privind solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis de convocare a unui referendum pe justiţie în ziua alegerilor prezidenţiale.

Cu toate acestea, şedinţa nu a fost lipsită de scandal. PNL a acuzat că PSD că încerce să împiedice referendumul prin faptul că a pus în proiectul de hotărâre ce este supus votului prevederi care denaturează raportul cerut de preşedintele Iohannis. 

Deputații liberali și cei ai USR au solicitat în repetate rânduri retragerea recomandărilor introduse în hotărârea privind referendumul, dar cererile lor au fost respinse prin vot de plenul Parlamentului.

Raportul Comisiilor juridice privind avizarea favorabilă a referendumului a fost adoptat până la urmă în forma dorită de PSD-ALDE, cu observații prin care îi atrag atenția președintelui Klaus Iohannis că încalcă jurisprudența CCR, Constituția și recomandările Comisiei de la Veneția.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17Parerea ta...

CARE PARLAMENT ???
17 Apr 2019

Aolo este o majoritate psd-alde-udmr-minoritati care reprezinta mafia hotilor , borfasilor si lichelelor bolșevice. Niste gunoaie care sug din taxele si impozitele poporului roman. Huuuuu!!!!
ROMANIA TREZESTE-TE
17 Apr 2019

UGENT TREBUIE CONVOCATE ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE...... LA URNE SAU....... LA BÎTE...................
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cu biluţele la vedere Lume, lume, minune mare! Femeia cu părul galben a pus parlamentarii la muncă în sfânta zi de duminică. Vă daţi seama câtă obidă le-a provocat în ultimii 10 ani de nu au mai avut răbdare cu avizele de arestare până luni? Foştii ei colegi din PDL şi-au scos biluţele la vedere, să facă dovada că au votat bărbăteşte pentru încătuşare. Cu acest prilej, Vasile Blaga şi-a amintit că Victor Ponta a fost cândva avocatul familiei Cocoş. Rămâne de văzut cine va fi avocatul lui Ponta, când va fi chemat, tuns şi frezat, de mână cu tata-socru, la procuratură
09 Feb 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray