2020-02-22 10:51

Ultima oră! Percheziţii la Primăria Sectorului 5. Primarul Daniel Florea, chemat de acasă

 |  13:10
Ultima oră! Percheziţii la Primăria Sectorului 5. Primarul Daniel Florea, chemat de acasă

Investițiile, concertele și afacerile Primăriei Sectorului 5 au ajuns în faza investigației penale. Vineri dimineaţă, susțin surse judiciare citate de Libertatea, ofițeri de poliție au descins la Primăria Sectorului 5, sub coordonarea procurorilor.

"Primarul Daniel Florea nu era în sediu și a fost chemat de acasă, ca să asiste la percheziționarea și apoi la închiderea biroului său", au spus aceleași surse, pentru Libertatea.

Primăria a confirmat, "nu le-am numi descinderi, dar Parchetul de pe lângă Judcătoria Sectorului 5 a cerut, într-adevăr, documente".

"Într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 s-au solicitat date care au fost puse la dispoziție de îndată. Primăria Sectorului 5 cooperează cu toate instituțiile Statului, în mod transparent și total. În acest moment, Primăria Sectorului 5 nu deține alte informații", au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 5.

Descinderile de la primăria condusă de Daniel Florea au fost confirmate și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

"Pot să confirm că este o acțiune la Primăria Sectorului 5, într-un dosar în care se fac cercetări in rem. Mai multe informații în acest moment nu pot fi date, pentru a nu influența ancheta", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, Andreea Ceaușu. Ea a precizat că anchetatorii urmează să ridice documente, în cadrul investigației privind faptele pentru care a fost începută cercetarea. Fiind o cercetare in rem, nicio persoană nu a fost până acum pusă sub acuzare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-22Parerea ta...

COSTEL
22 Mar 2019

La noi în Ferentari domnia sa este numit: "Primarul zero barat". Nimic nu a anvelopat. Fără comentarii.
ANONIM
22 Mar 2019

Nu a avut pile . Pe Vanghelion , na indraznit 10 ani sa dea socoteala . acum face Magazinul Bucuresti din gura Lipscanului , de la temelie
ANONIM
23 Mar 2019

Romania mai poate fi salvata doar daca se respecta principiile de baza ale functionarii unei societati MODERNE bazate pe stiinta si cunoastere, OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT SI OMUL SFINTESTE LOCUL. De 30 de ani in ROMANIA PRABUSITA omul OTRAVESTE sau spurca locul si tot omul nepotrivit si bandit il gasesti in tot locul, mai ales in functii publice importante si bine platite.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine