2019-07-19 15:28

ULTIMA ORĂ: Plângere penală împotriva MITINGULUI PSD

 |  23:12
ULTIMA ORĂ: Plângere penală împotriva MITINGULUI PSD

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3 plângerea penală depusă de Mihai Polițeanu, membru al mișcării civice Inițiativa România, împotriva mitingului PSD.

Iată cum arată plângerea penală:

„Mă numesc Mihai Polițeanu, membru al Mișcării Civice Inițiativa României. În CC l-am trecut pe colegul meu Cătălin Teniță, membru al grupului civic Geeks for Democracy. Vă scriem pentru a vă sesiza în legătură cu posibila comitere a infracțiunilor de șantaj, amenințare sau/și abuz în serviciu în legătură cu organizarea mitingului Partidului Social Democrat (PSD) din 9 iunie 2018 din Piața Victoriei. Având în vedere semnalele primite de la diverși simpatizanți din țară ai mișcărilor noastre civice, implicate în promovarea independenței Justiției și a luptei împotriva corupției, în legătură cu faptul că cetețeni ai României sunt sub presiunea a diferiți lideri ai PSD din țară sau sub presiunea unor conducători ai unor autorități publice locale pentru a participa la mitingul menționat, am decis crearea unui site mitingcujapca.ro în care am solicitat persoanelor care au fost amenințate sau șantajate pentru a participa la miting sau persoanelor care au cunoștință despre astfel de fapte, să le povestească și, dacă doresc, să și ofere datele lor de contact”, se arată în plângere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-06Parerea ta...

MAPISPEDRAC-NEA
06 Iun 2018

pai de aia a ajuns porcarul flausat penal mare sef la psDrac-nea,pentru ca a scos oamenii la vot si la miting cu japca sau cu mici si bere,exact cum au facut peste tot cu oamenii mintiti cu haznalele-TV
PARCHET
07 Iun 2018

procurorii sa declanseze anchetarea infractorului dragnea si a ratatilor psd alde pentru amenintari si violenta .
NEGRO
07 Iun 2018

Este o solutie. Romanii santajati de PSD trebuie sa se inscrie ca parti civile. Instigatorii PSD-ALDE la santaj acum si mai apoi la razboi civil pentru ca POT trebuie sa raspunda. Acapararea justitiei, a economiei (cu aprobarea legii pentru crearea Fondului Suveran de Dezvoltare), aprobarea pensiilor speciale pentru activistii lor, subordonarea Curtii Constitutionale poftelor lor nu trebuie sa ramana nepedepsite! Poporul trebuie chemat la rampa. Sa aprobe dictatura oligarhilor rosii sau s-o respinga! Statul trebuie redefinit prin REFERENDUM! Presedintele are datoria sa cheme poporul la vot! Fara frica! Pentru cei care mai cred in Romania este nevoie de sacrificii. Copii nostri au nevoie de o tara frumoasa, mandra si civilizata. Asa ca pana la urma hotii care o sfarteca trebuie sa raspunda! Indiferent unde se ascund! In micuta Costa Rica, in negrul Madagascar sau imensa Brazilie!
AGRICULTORUL FERICIT
07 Iun 2018

Imtamplator, pe vfremea cand tefeleii faceau mitinguri(neautorizate dar nici freprimate) pe banda rulanta, am auzit o discutie intre pesedei(culmea la Timisoara). Oamenii ziceau indignati, dar noi de ce nu facem miting? Deci nu cred ca sunt adusi cu japca, la vot sigur n-au fost.Ca li se dau mici si bere, asta e firesc. Iar lui Politeanu ii e mai curand teama ca in loc sa vina la miting, tefeleii o sa o taie la mare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray