2020-06-06 10:21

ULTIMA ORĂ: PNL face plângere PENALĂ împotriva premierului Dăncilă și a lui Teodorovici

 |  18:07
ULTIMA ORĂ: PNL face plângere PENALĂ împotriva premierului Dăncilă și a lui Teodorovici

PNL caută și o altă metodă de a dărâma Guvernul Dăncilă. Liberalii vor să depună plângere penală pe numele premierului și ministrului de Finanțe, senatorul PNL Florin Cîțu susținând că „este penal” că șefa Guvernului nu și-a asumat bugetul. "Dacă PNL vrea să dărâme Guvernul prin plângeri penale, atunci acest lucru nu este constructiv", a fost reacția premierului Viorica Dăncilă.

​"După cum stiți când s-a făcut bugetul am cerut premierului și ministrului de Finanțe să-și asume bugetul pe propria răspundere. Acum două zile doamna Firea ne-a anunțat că Viorica Dăncilă nu și-a asumat bugetul și chiar premierul a recunoscut ieri că nu a participat la redactarea bugetului pentru 2019 și nu și-l asumă. Este un fapt penal că premierul a anunțat că nu și-a asumat bugetul și că avem în Parlament un buget neasumat de șefa Guvernului”, a declarat senatorul PNL Florin Cîțu, pentru HotNews.ro.

Întrebată de jurnaliști, într-o conferință de presă, despre intenția PNL de a depune plângere penală pe numele său, Viorica Dăncilă a spus că dacă așa vor să dărâme un Guvern, prin plângeri penale, nu este constructiv.

"Eu cred că e un mod defectos să spun de a aborda problemele. Eu cred că oamenii nu se așteaptă la plângeri penale. Se așteaptă la variante pentru guvernare, idei. Dacă așa vor să dărâme un Guvern prin plângeri penale, nu este constructiv”, a afirmat Viorica Dăncilă, marți, la Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-11Parerea ta...

ANONYMOUS
12 Iun 2019

Tovarasi PNL-isti in afara de a face plangeri penale va mai pricepeti si la altceva ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine