2019-10-16 02:56

Premierul Tudose îi cere DEMISIA Ministrului de Interne: ”M-a MINȚIT. O să îi accept DEMISIA”

 |  21:24
Premierul Tudose îi cere DEMISIA Ministrului de Interne: ”M-a MINȚIT. O să îi accept DEMISIA”

Premierul Tudose s-a declarat supărat pe Ministrul de Interne, Carmen Dan și spune că nu mai poate lucra cu cineva care l-a mințit.

”Am aflat că domnul Ioniță - propunerea de înlocuire - că refuză. De ce sunt supărat pe doamna ministru: Am întrebat-o dacă e adevărat că acel om refuză. Mi-a spus că nu este adevărat. L-am sunat pe domnul chestor. Discuția a fost următoarea: Bună ziua, sunt premierul, doriți această funcție? Domnul prim-ministru, m-am prezentat la doamna ministru cu un raport, prin care refuz această funcție. Domnul Bogdan Chirieac a auzit acest lucru.

Eu nu mai am ce să discut cu doamna ministru după ce m-a mințit. Dacă își dă demisia, eu o accept. Dacă domnia sa va fi lăsată, își va da demisia” a declarat Mihai Tudose la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

PARPALA
11 Ian 2018

STIRI DE ULTIMA ORA : CARMEN DAN , V-A FI INLOCUITA CU CONCUBINUL BETZIVEI OLPUTZA . DUPA TRECERA IN PENIBIL A MINISTERULUI MUNCII , URMEAZA TRECEREA IN PENIBIL , A DOUA OARA A MAI . CHIAR AU DISPARUT TOTII MILITARII CU BUNA PREGATIRE ??? CE I-L RECOMANDA PE LINGAUL ASTA PENIBIL LA MAI ??? CE PREGATIRE MILITARA ARE ASTA ??? LUPTE CORP LA CORP , SUB PATURA CU OLPUTZA ??? E ASTA SUFICIENT PENTRU UN MINISTER CHEIE ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray