2020-02-25 20:38

ULTIMA ORĂ: Președintele Iohannis cere DEMISIA procurorului șef al DIICOT

 |  20:44
ULTIMA ORĂ: Președintele Iohannis cere DEMISIA procurorului șef al DIICOT

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat demisia lui Felix Bănila din funcţia de procuror-şef al DIICOT, pe fondul gestionării anchetei din Caracal. Şeful statului condamnă modul în care a fost tratată familia Melencu.

„Astăzi nu mă refer doar la Guvern, mă refer şi la conducerea DIICOT. Doar că sub conducerea domnului Bănilă acest lucru nu s-a întâmplat, iar anchetă continuă să genereze semne de întrebare majore. Modul ridică suspiciuni, iar o astfel de abordare nu poate duce decât la rezultate proaste. Aşadar, îi cer domnului Felix Bănilă procuror-şef la DIICOT să îşi înainte imediat demisia din funcţia de procuror şef al DIICOT. E nevoie de o schimbare la acest nivel pentru a recredibiliza această instituţie”, a afirmat Klaus Iohannis, într-o declaraţie de presă susţinută, luni, la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-30Parerea ta...

UN CETATEAN
01 Oct 2019

DIICOT nu trebuia sa dea amenda familiei din Caracal.Pot fi folosite alte mijloace de convingere. Apoi inainte au mai fost luate probe, acum a doua oara. Practic au kucrat fara cap, o partr din probe se pot pastra pentru alte analize ADN. Nu folosesti tot si pe urma vrei alte prelevari de ADN. Incompetenta si prostie fara limite.
CETATEAN
01 Oct 2019

Ai dreptate barosane . Succes
SăRăCIA TOT TE îMBOLNăVEș
01 Oct 2019

Când pierzi un copil automat suferi enorm de mult, depresia si cancerul fie si bolile cardiovasculare se activează automat , stresul este groaznic. Ai nevoie urgent de un psiholog si un medic bun de familie su nu de amenzile statului. Instituțiile conduse de către partidul comunist PSD premii are; este afon, corupt și nepăsător.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine