2020-03-29 12:36

ULTIMA ORĂ: Președintele Iohannis convoacă CSAT. Care sunt prioritățile

 |  17:42
ULTIMA ORĂ: Președintele Iohannis convoacă CSAT. Care sunt prioritățile

Consiliul Suprem de Apărare a Țării se reunește miercuri, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea președintelui Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi figurează, printre alte subiecte, reuniunea NATO de la Londra, la începutul lunii decembrie, și avizarea numirii în funcția de șef al Statului Major al Apărării.

Ce subiecte sunt incluse pe ordinea de zi a ședinței CSAT:

Obiectivele României la Reuniunea aniversară a șefilor de stat și de guvern din NATO (Londra, 03-04 decembrie 2019); Planul de întrebuințare a Forțelor Armate ale României care se trimit la misiuni și operații în afara teritoriului statului român, în anul 2020; Propunerile de rectificare a bugetului de stat al instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale, pe anul 2019; Programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru anul 2020; Avizarea numirii în funcția de Șef al Statului Major al Apărării.

„În cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale”, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-27Parerea ta...

LUPTA
25 Noi 2019

Ambițiile președintelui Victoria lui Johannis este văzută ca reprezentativă pentru o generație tânără, educată, bine călătorită. Este considerat un lider pro-Europa. El spune că vrea să continue lupta împotriva corupției, să conducă o Românie „normală” și să garanteze un sistem judiciar independent.
ANONIM
26 Noi 2019

Sictir ptr ca cenzurati
ZIARIST
01 Dec 2019

Toti cu functi in aparatul de stat , primari si tigani , sa dea declarati de avere
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine