2020-08-09 20:55

ULTIMA ORĂ: Președintele și vicepreședintele ANAF, puși sub acuzare de DNA

 |  16:46
ULTIMA ORĂ: Președintele și vicepreședintele ANAF, puși sub acuzare de DNA

UPDATE Gelu Diaconu, președintele ANAF și Mihai Vătășoiu, vicepreședintele ANAF au fost audiați de DNA. Ambii au fost puși deja sub acuzare pentru corupție în dosarul în care este implicat Mădălin Voicu.

ANAF-ul este implicat în dosarul lui Mădălin Voicu și Nicolae Păun, suspectați de fraudă cu fonduri europene cu bani destinați romilor. Conform Digi24, Mădălin Voicu ar fi intervenit la șefii ANAF pentru ca aceste sume de fonduri europene să nu fie impozitate.

Prejudiciul în acest dosar comunicat de anchetatori ar fi de 27 de milioane de lei.

Potrivit DNA, Nicolae Păun, care deține și calitatea de președinte al Asociației Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene; schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene; deturnare de fonduri; spălare a banilor; efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite; cumpărare de influență şi influențare a declarațiilor, toate în formă continuată.

Procurorii DNA îl acuză pe deputatul PSD Mădălin Voicu pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență, fals în declarații şi spălare a banilor, toate în formă continuată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-11

In legatura cu acest articol...

DNA cere reţinerea şi arestarea preventivă a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun

Mădălin Voicu, suspect într-un dosar. Deputatul PSD, acuzat de spălare de bani

UPDATE Deputatul Mădălin Voicu, audiat la DNA într-un dosar legat de Partida Romilor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz