2020-02-29 03:26

Primăria Capitalei a APROBAT mitingul din 10 august din Piața Victoriei

 |  16:26
Primăria Capitalei a APROBAT mitingul din 10 august din Piața Victoriei

Protestul din 10 august a primit undă verde de la Primăria Capitalei. Conform Biroului de presă al municipalităţii, manifestaţia e organizată de Tomescu Tommy Joul, în calitate de reprezentant al Grupului de Acţiune Civică Diaspora pentru România, sâmbătă, în Piața Victoriei.

”A mai rămas foarte puțin până la 10 August 2019. Aproape nimic nu s-a schimbat, cu excepția faptului că Dragnea intrat la pușcărie. În continuare, însă, îi avem pe Tăriceanu, Dancilă, Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Pleșoianu, iar lista poate continua.

În continuare, dosarul 10 August este nerezolvat, ba mai mult, a fost mutat la DIICOT, acolo unde PSD și-a pus omul de încredere în urmă cu aproximativ 1 an jumătate.

În urma discuțiilor cu mai multe persoane implicate, acesta va fi programul general al protestului din 10 august:

1) Adunarea începe încă de la primele ore ale dimineții în Piață Victoriei

2) La ora 17, ne mutăm cu toții în Piața Revoluției, la sediul MAI, de unde la ora 19 va începe un marș spre Piața Victoriei. Traseul marșului este următorul: ora 19 - Plecare de la sediul MAI, din Piața Revoluției - sediul DIICOT (calea Griviței) - Guvern (pe calea Victoriei) sunt în jur de 2 kilometri, iar timpul estimat este de jumătate de ora

3) Odată ajunși în Piața Victoriei, ne unim cu celelalte zeci de mii de români ce ne vor aștepta acolo deja.” transmit organizatorii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine