2019-10-14 07:24

ULTIMA ORĂ: PROTEST cu violențe la Palatul Parlamentului

 |  21:36
ULTIMA ORĂ: PROTEST cu violențe la Palatul Parlamentului

Modificările la legile Justiției, ale căror amendamente au fost votate pe bandă rulantă astăzi în plenul Parlamentului, de coaliția PSD-ALDE, au scos din nou oamenii în stradă.

Sunt incidente între jandarmi şi protestatari, în Piaţa Izvor. Sunt 400 de manifestanţi acolo.

La un moment dat, protestatarii i-au împins pe jadarmi, au rupt cordonul, au blocat Bulevardul Naţiunilor Unite. Apoi, jandarmii s-au regrupat şi i-au împins din nou în alveola Pieţei Constituţiei, iar traficul a revenit la normal.

Traficul a fost reluat și, după intervenția jandarmilor, manifestanții s-au regrupat pe trotuare. Participanții la protest strigă „PSD, ciuma roșie!”, „Pui de hoți și de mafioți!”, „Elicoptere pentru hahalere!”, „Hoții”, „Dragnea la pușcărie!”, „Parlament penal, marș la tribunal!”.

Protest în seara asta şi la Cluj, unde sute de protestatari au ieșit în stradă. Protestatarii au desfășurat un mesh chiar în fața intrării spre sediul mai multor partide de pe pietonala Eroilor, pe care au scris „Hoții”. Aceștia scandează „Justiție, nu corupție!”, „Nu cedăm, nu capitulăm!”, „Nu vrem să fim o nație de hoți!”, „DNA să vină să vă ia!” și au afișat bannere pe care au scris, de exemplu, „Vă jucați cu focul! În curând mămăliga va exploda!” ori „Când nedreptatea devine lege, nesupunerea devine datorie!” - acesta din urmă a fost desfășurat și la parada de ziua națională, câteva zeci de metri mai încolo, scrie actualdecluj.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06Parerea ta...

LEVST.
07 Dec 2017

"Dupa vorba, dupa port"... dar mai ales dupa poza, se pare ca este vorba mai degraba de reactualizarea bancului cu calugarii de la monastire, care facusera un cerc neanchis, iar primul se vaieta" Hai sa facem un cerc, hai sa facem un cerc!"...
DA Bă!
07 Dec 2017

Și-n mijloc tronai tu...cap pătrat!
CIUMA GALBENA
07 Dec 2017

Numai pentru 400 (patru sute) bucati hahalere rabiato-inspumate mai ajung banii combinate soroselo-leiberale plus uniunea SCUFUNDATI Romania ??? Mai "resfirati" godacilor, pensionari "pe caz de boala" mintala !
LEVST.
07 Dec 2017

"Dupa vorba..." este deja dovedit cui ii plac monastirile si bisericile, asa ca mai degraba , ba chiar obligatoriu, la mijlocul cercului este BA, BA...buinul care scrie sub zeci de pseudo-nume, reflectia corecta si concreta a caracterului sau de individ duplicitar si neevoluat...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray