2019-10-14 08:48

ULTIMA ORĂ: Protest spontan în fața Parlamentului împotriva Legilor Justiției

 |  18:55
ULTIMA ORĂ: Protest spontan în fața Parlamentului împotriva Legilor Justiției

Un protest spontan are loc la Palatul Parlamentului, după ce Camera Deputaţilor a adoptat luni modificările la statutul magistraților și cele privind ștergerea interdicțiilor ANI.

Zeci de oameni manifestează la această oră în București, într-un protest spontan, după ce PSD, ALDE și UDMR au adoptat modificările controversate la cele două legi, în ciuda mesajelor venite de la opoziție, președintele țării, societatea civilă, puternice organisme internaționale în domeniu, dar și de la partenerii României.

Oamenii fluieră și scandează împotriva puterii mesaje precum „PSD - ciuma roșie!”, „Slugilor!”, „Hoții!”, „Justiție, nu corupție!”, transmite Digi24.

Manifestarea de astăzi nu era prevăzută de către organizatorii tradiționali, un protest fiind programat pentru marți, când în Parlament era programat votul pe cele două legi. Însă, astăzi, PSD a solicitat devansarea votului privind cele două legi, după ședința solemnă în memoria regelui Mihai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-11Parerea ta...

NUMAI PENTRU ASTA?!?
11 Dec 2017

Dar pt.pădurile belite, pentru pământurile vândute, pentru salariile și pensiile oamenilor mici, scârbos de mici în comparație cu cele ale procororilor, judecătorilor, polițiștilor, jandarmilor care ies la pensie cu pensii nesimțite...NU? Ro.NU ESTE CONDUSĂ, DECÂT LA MIȘTO! Parcă se joacă un copil tâmpit băgându-ne dejtele în priză, aruncând cu oala opărită pe noi, furându-ne banii din buzunare, în timp ce tronează pe masă, băgând în el prin toate găurile...DE TOATE!
UN ROMAN
11 Dec 2017

D-NA TURCANU, ATUNCI CAND FACEAI ELOGII ELENEI UDREA AI UITAT ? ACUMA DEMONSTREZI IN PIATA...VAIDE ROMANIA.. ...TRAIASCA SOSOS SI CLICA SA, ASTA E POZITIA TA ...DACA ASTA INSEAMNA ROMANIA VAIDE EA SI DE CEI CA DUMNEATA
MARCEL
11 Dec 2017

Nu mai merg la vot si nu voi mai vota . De ce sa mai votez daca strada face ce vrea. Asta se doreste sa nu mai votam iar SOSOS SA FACA CE VREA IN TARA ASTA...BRAVOS ROMANIA...Turcanu distruge democratia si probabil o va numii pe UDREA sefa la DNA...De ce sa mai votam daca STRADA ( " #REZIST") ISI BETE JOC DE DEMOCRATIA DIN ROMANIA...
@UN ROMAN
11 Dec 2017

Poate trebuia să o întrebi si cum a fost in asternuturile lui Stolojan ....ca să nu mai spunem si de alti ......BABUINA STIEEEEE
@UN ROMAN
11 Dec 2017

Poate trebuia să o întrebi si cum a fost in asternuturile lui Stolojan ....ca să nu mai spunem si de alti ......BABUINA STIEEEEE.....oare făcea ca si chichirau ???.... deaceea era solicitata ???
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Dec 2017

sa se duca DRACULUI toti pIZ-distii-MAFIOTI in frunte cu MAFIA PDL-ista PORTOCALIE care conduce pSD..ADICA DRAGNEA-UDREA-ValcOV....Astia sunt SECuriSTIi care migreaza la toate partidele..in 2009 erau in partid si guvern cu UDREA si BASESCU...acum sunt pIZ-distii de frunte.....SiKTiRRRRRRRRR LA PUSCARIE CU VOI PORCILor...PORCARUL Dracnea SEF DE CeLULA la JiLAVA
NEGRO
13 Dec 2017

Zombii visatori ai castigului fara munca si a libertatii de a fura vor liniste. Sa-si duca la implinire marsaviile distrugerii legilor justitiei si ingenuncherea economiei libere. Se folosesc de prilejul doliului regal sa poata lucra in devalmasie ajutati de tradatorii din PNL si USR (ii numesc din nou pe deputatii Nicolae Daniel Popescu si Matei Adrian Dobrovie, inca in USR, dupa ce au votat cu coalitia otravita macelarirea legilor justitiei). De ce vor acestia liniste pe strazi unde se striga disperarea romaneasca? Din dragoste pentru rege? Pai cine l-a izgonit in viata si l-a tratat ce pe un hot? Nu cei care plang acum cu lacrimi de crocodil si lucreaza cu sarg tocmai in Parlament la ingroparea definitiva a Romaniei? Mai lasati-o moale, tovarasi, ca va cunoastem apucaturile de satrapi nesatui si iresponsabili. Nu mai tine la noi cu mastile voastre inlacrimate! Arama din care sunteti alcatuiti suna a gol, chiar daca suna foarte tare!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray