2020-02-28 17:58

ULTIMA ORĂ: Radu Mazăre a fost CONDAMNAT la 6 ani de închisoare cu executare

 |  16:07
ULTIMA ORĂ: Radu Mazăre a fost CONDAMNAT la 6 ani de închisoare cu executare

Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost condamnat miercuri, 16 mai, la 6 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, de judecătorii Tribunalului Constanţa. Decizia nu este defintivă.

Decizia a fost pronunţată azi în dosarul în care Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost trimis în judecată alături de Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, fost reprezentant, la data presupuselor fapte, al societăţilor comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA.

Radu Mazăre este acuzat de patru infracţiuni de abuz în serviciu, în timp ce Sorina-Gina Hortolomei-Moscu este suspectată de două infracţiuni de spălare a banilor, conform Stiripesurse.ro.

Înstanţa a mai dispus achitarea lui Mazăre pentru „săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, prev. de art.13 ind.2 din Legea nr.78/2000 în referire la art.297 alin.1 C.p. ( fapta privind predarea a două terenuri situate pe str. I.L. Caragiale, zona bl.L53A-L94 către proprietarul lor Greavu Sorin Constantin )“, în baza art.396 alin.5 în ref. la art.16 alin.1 lit.b teza întâi C.p.p. şi la Decizia nr.405/2016 a Curţii Constituţionale.

Sorina Gina Hortolomei Moscu a luat 2 ani şi 11 luni închisoare cu suspendare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-16Parerea ta...

CA-N FILMELE CU PROȘTI!
16 Mai 2018

Sunt ”condamnați” în absență, nu?! Post-infracțiune și NUMAI după părăsire de țară! FRUMOSSSSS....halal ”justiție”, formată MAJORITAR tot din genul de LEPRE ”CONDAMANTE”! România este confiscată! PA! La revedere NORMALITATE! Se apasă strașnic pe pedala de ABUZ, ȘMECHEREALĂ, PROSTEALĂ PE FAȚĂ! SĂ ”TRĂIȚI” BINE!
LEVST.
17 Mai 2018

"ma felicit ca am plecat!"( zice mazare), dar si ca e uluit si consternat, probabil a mai frunzarit si el cazuistica internationala, posibil ca si in Madagascar- pentru asemenea fapte- ar fi primit macar 10 ani, in USA precis incasa vreo 2 duzini, asa ca e de inteles si uluiala si felicitarea, e uluit ca nu a primit mai mult , insa cu autofelicitarile s-ar putea sa nu tina prea mult de cald ( chiar si in Madagascar!) , banuind ca acum, Lazarus si Codruta au toate luminile verzi sa inceapa vanatoarea(***) cu Interpolul si orice alta agentie, etc., asa ca " masa si dansul", s-ar putea sa fie servite f. curand, felul I, II si desert, vor fi turtoi batut, iar dansul, nimic altceva , decat " pasul fetelor de la Capalna"...(*** aceasta vanatoare s-ar aplica mai bine la "vanatoarea de bice si udriste", pentru mazare, suna mai bine "recoltatul de mazare"...)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine