2020-04-09 05:02

ULTIMA ORĂ: Raportul comisiei SRI privind coronavirusul

 |  16:43
ULTIMA ORĂ: Raportul comisiei SRI privind coronavirusul

Liderul interimar al comisiei parlamentare de control a activității SRI, deputatul Marian Cucșa, a venit cu precizări marți, după ce reprezentanți au SRI au prezentat un raport cu datele pe care le au despre coronavirus.

”Nu există până la această oră niciun caz confirmat de coronavirus în România.

Cele mai mari riscuri de pătrundere a coronavirusului sunt la intrările terestre și maritime. Dacă ne uităm la evoluția, cred că trebuie să fim pregătiți și noi pentru această epidemie. Din păcate, nu cred că vom scăpa de pătrunderea (virusului, n.red) pe teritoriul României” a precizat Marian Cușca, conform Stiripesurse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

CETATEAN
26 Feb 2020

Alo Urechila . Ascultatii pe cei care au facut bani fara numar si parlamentarii cu neamurile lor
BANI SI INTELIGENTA
26 Feb 2020

Păstrați - vă calmul și continua”: Cum să vă pregătiți educativ pentru coronavirus și folosiți bunul simț, Desigur, ar trebui să tușești în cot și să arunci țesuturile într-o coș de gunoi după ce îți sufli nasul. Ar trebui să păstrați curat suprafețele din casa dvs. Alcoolul este un bun dezinfectant pentru coronavirusuri. Ar fi bine să aveți o bună aprovizionare cu conserve alimentare și medicamentele necesare gripei. „Trebuie să aveți conserve de hrana cel puțin o aprovizionare de 30 de zile.”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine