2019-10-14 23:32

ULTIMA ORĂ: Rudolf Giuliani a RECUNOSCUT că a primit BANI pentru scrisoare

 |  16:42
ULTIMA ORĂ: Rudolf Giuliani a RECUNOSCUT că a primit BANI pentru scrisoare

Rudolf Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a fost plătit de o firmă de lobby din Statele Unite, pentru a trimite scrisoarea adresată preşedintelui Klaus Iohannis. Politicianul american, care nu deţine nicio funcţie publică la Washington, a recunoscut pentru publicaţia Politico faptul că a primit bani de la compania de lobby, dar nu a dezvăluit despre ce sumă este vorba.

Într-o declarație pentru Politico, Giuliani a declarat că scrisoarea sa s-a bazat pe „un raport al fostului director FBI Louis Freeh”, patronul unei firme de consultanță numită Freeh Group International Solutions. „Ei îmi plătesc onorariul”, a declarat Giuliani.

Grupul Freeh nu a răspuns deocamdată solicitărilor presei de a răspunde câți bani a primit avocatul lui Donald Trump pentru scrisoare. Fostul director FBI Louis Freeh este avocatul omului de afaceri fugar Puiu Popoviciu, dar s-a ocupat și de problemele cu legea ale lui Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu.

„Este foarte neobișnuit pentru un avocat american să îi scrie președintelui unei alte țări pentru a-i oferi sfaturi despre eforturile anticorupție ale țării sale. Dar să faci asta fără a identifica și clienții din partea cărora trimiți scrisoarea este șocant. Singura concluzie pe care o pot trage este că cine l-a pus să facă asta și l-a plătit crede că Giuliani poate avea o influență, doar pentru că este avocatul președintelui Donald Trump”, a declarat un avocat consultat de Politico.

Declaraţia lui Giuliani vine la o zi după ce ambasada americană la Bucureşti s-a delimitat de scrisoarea fostului primar de New York printr-o precizare extrem de clară, "Guvernul Statelor Unite nu comentează opiniile sau concluziile unor persoane fizice, cetăţeni americani."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-29Parerea ta...

PACALA
29 Aug 2018

Nu vrem capitalism ? Ne este dor de munca patriotica ?
VREM CAPITALISM !
29 Aug 2018

Dar sa existe si democratie reala nu o republica a procurorilor
CE MAI FIRMĂ
29 Aug 2018

i se făcea MACARONARULUI ăsta! Zici Italia...te gândești la BROSCARI! Nu-i suport! Sunt proști, răi, aroganți!
ANONIM
29 Aug 2018

Va-ti lamurit bosorogi Parkinson care votati mafia psd si va tociti ochelarii la MINCIUNILE DIN CLOSETUL 3 URÂT MIROSITOR ADICA LA JEGURILE VARANULUI CÂT SUNTETI DE MINTITI ZILNIC SI CREERELE SPALATE. DACA AVETI PENSIA MICA SA STITI CA O PARTE DIN BANII DVS. A MERS LA giuliani SI ALTA PARTE LA HAZNAUA 3 PENTRU SUSTINEREA IN MEDIA A PUSCARIASULUI draknea.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Aug 2018

bai baieti...activitatea de lobby este LEGALA IN USA...e la fel de legala ca si spalatul vaselor,doar ca se plateste extrem de bine....deci daca a scris factura la firma de lobby si plateste taxe NU E NICIUN FEL DE PROBLEMA IN USA........dar aici la noi in Romania ar fi o problema de genul-cine si de unde a dat banii,ca trebuie sa apara undeva platitorul de "SERVICII DE LOBBY".....nu aveti de ce sa-l acuzati pe italian ptr ca el nu se supune legilor de la noi si raspunde in fata legilor americane....deci problema e la noi,de ce banii Romaniei ajung in buzunarele MAFIOTILOR asa usor....dupa aia daca se duce sa cumpere chifle sau diamante cu ei nu ai ce sa mai zici....stopati problema la sursa,confiscati averile si conturile mafiotilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray