2020-05-29 11:38

ULTIMA ORĂ: Rusia ar fi instalat sisteme de RACHETE NUCLEARE pe Litoralul Mării Negre

 |  21:08
ULTIMA ORĂ: Rusia ar fi instalat sisteme de RACHETE NUCLEARE pe Litoralul Mării Negre

Rusia a instalat sisteme de rachete nucleare pe litoralul Mării Negre, în apropierea frontierei cu Ucraina, conform unor imagini prin satelit obţinute de Institutul Imagesat International, informează postul american de televiziune Fox News.

Potrivit Institutului Imagesat International, imaginile surprind sisteme de rachete Iskander instalate într-o bază din Krasnodar, oraş rus situat pe litoralul nordic al Mării Negre, în apropierea frontierei cu Ucraina.

Rachetele Iskander au raze de acţiune de până la 500 de kilometri şi pot transporta atât ogive convenţionale, cât şi nucleare.

Conform Institutului Imagesat International, sisteme balistice similare au fost instalate în zona Ulan-Ude, în sudul Rusiei, în apropierea frontierei cu Mongolia.

În urmă cu câteva zile, Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului de Securitate din Rusia, a afirmat că autorităţile din Ucraina sunt "sub controlul" Occidentului. "Continuarea de către autorităţile de la Kiev a acestor politici poate contribui la pierderea de către Ucraina a statutului de naţiune", a avertizat Nikolai Patruşev, citat de Rossiyskaya Gazeta şi de agenţia Tass.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-18Parerea ta...

ANONIM
18 Ian 2019

Nu se termina . Orce arma are o contra , arma
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Ian 2019

terminati cu stirile astea absolut IMBECILEsi spuneti oamenilor adevarul si anume-inca de pe vremea lui JFK si HRUSCIOV atat americanii cat si rusii stiu bine ca nici o tara considerata superputere NU ARE VOIE SA FOLOSEASCA ARME NUCLEARE..deci nici RUSIA,nici USA,nici alte tari//Pana si MIhail Gorbaciov a spus asta de nenumarate ori si chiar a mers pana la desfiintarea rachetelor balistice INF.adica acum ne intoarcem inapoi in perioada dinainte de Hrusciov???????nici un copil de gradinita nu poate sa creada asa ceva...Concluzia ar fi -e posibil sa fie rachete rusesti dar in niciun caz nu pot fi arme nucleare deoarece sunt interzise
ANONIM
19 Ian 2019

Da DRAGNEA E UN BANDIT DAR NAZISTUL IOHANIS CAND VA FI TRAS LA RASPUNDERE PENTRU TOATE FAPTELE LUI ANTI ROMANIA CRED CA CEL MAI MARE PERICOL PENTRU ROMANI E ACEST SAS SOVIN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine