2020-08-12 16:20

Se ÎNCHID toate restaurantele, barurile, cafenelele. Noi reguli pentru ȘOFERI

 |  21:15
Se ÎNCHID toate restaurantele, barurile, cafenelele. Noi reguli pentru ȘOFERI

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat noi măsuri urgente și radicale în contextul epidemiei cu noul coronavirus. Deciziile sunt luate în contextul instituirii stării de urgență decretate de președintele Klaus Iohannis.

”Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare, băuturilor, restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Este permisă organizarea de către aceste firme a activității de comercializare a alimentelor și băturilor care nu presupun rămânerea clienților în aceste localuri de pitul drive-in sau livrare la domiciliu” a anunțat ministrul Marcel Vela.

”Se suspendă toate activitățile religioase, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, de îngrijire persoanlă în spații închise. Interzice organziarea oricărui eveniment cu peste 100 de persoane în spații deschide. Organizatorii evenimentele organizate în spații deschise ce presupun participarea a maxim 100 de persoane sunt obligați să asigure sitanța de min 1 metru între participanți.

Am decis cu privire la transportul de marfă că toți șoferii vehiculelor de capacitate peste 3,5 tone au obligația ca la frontieră să aibă și să poarte mijloace individuale de protecție precum dezinfectant, mănuși.

Șoferii care vin din zone roșii sau galbene nu se supun măsurilor de carantină sau izolare dacă la prezentarea în punctul de trecere nu manifestă simptome” a precizat Ministrul de Interne.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz