2020-07-03 19:45

ULTIMA ORĂ: Se schimbă CONDUCEREA în PSD! Anunțul Vioricăi Dăncilă

 |  17:16
ULTIMA ORĂ: Se schimbă CONDUCEREA în PSD! Anunțul Vioricăi Dăncilă

Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă a anunțat că Paul Stănescu a fost numit președinte executiv al partidului, iar forurile de conducere ale partidului se vor întruni mult mai des.

”Discuțiile s-au purtat pe rezultatul alegerilor, am dispus să avem o analiză in partid, să vedem unde s-a gresit si uniti sa mergem mai departe.

In cadrul BPN, funcția de președinte executiv să fie ocupată de Paul Stănescu, BPN se va intruni in fiecare zi de luni, iar Cex să se intruneasca in fiecare lună in teritoriu.

E important sa avem o viata de partid, la CEX national sa participe si ministri pentru coerenta si buna comunicare intre Guvern si PSD.

Am discutat cu membrii PSD, toti au dat un mesaj de unitate, sa mentinem guvernarea, sa revenim la ce am promis in 2016, sa trecem peste aceasta perioada dificila, sa ne apropiem de cetateni, sa vorbim despre solutii economice si sociale” a anunțat Viorica Dăncilă după Biroul Permanent Național.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Ponta, RĂSPUNS DUR pentru PSD: ”Nu suntem de vânzare ca alții!”

Firea își invită foștii colegi din ProRomânia să se ÎNTOARCĂ în PSD

PNL cere DEMISIA Guvernului Dăncilă, în caz contrar urmând să depună o MOȚIUNE de cenzură

ULTIMA ORĂ: Dăncilă vrea să pună în practică decizia de la REFERENDUMUL pe justiție

Lia Olguța VASILESCU nu mai este purtător de cuvânt al PSD
Parerea ta...

FREACA MENTA
28 Mai 2019

SAU TERMINAT BARBATI . GUVERN DE PAPUSI MARIONETE CHILOTARESE CU CRAPATURI , PURTATOARE DE IZMENE BELITE . NU SE MAI VEDE BALENA BERMUDE MAGAZIONERA DE DIMBOVITA CU MERTAN BULGARESC IN CURTEA VILEI
PIERRE
06 Iun 2019

Pe mana cui a ramas viitorul copiilor nostri: Oprisan,Olguta Vasilescu,Badalau,Tariceanu,Vozganian si Nicolicea,Serban Nicolae,Ciordache ,Buzatu Viorica Vasilica...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz