2019-08-19 15:09

UPDATE: Sevil Shhaideh, INCULPATĂ în Dosarul Belina

 |  15:58
UPDATE: Sevil Shhaideh, INCULPATĂ în Dosarul Belina

Sevil Shhaideh, fost vicepremier şi actual consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al premierului Vioica Dăncilă, a ajuns miercuri după-amiază la DNA.

UPDATE: Ea va fi inculpată în dosarul Belina, pentru abuz în serviciu, potrivit informațiilor Digi24. Până acum, Shhaideh avea calitatea de suspect.

Sevil Shhaideh nu a dorit să dea declaraţii presei la sosirea la sediul DNA. Cel mai probabil fostul vicepremier a ajuns la DNA pentru dosarul "Belina".

La mijlocul lunii ianuarie, Sevil Shhaideh anunţa că a primit raportul expertizei. "Avem un termen de analiză a acestei expertize, termen în care putem să formulăm observaţii sau obiecţiuni. Este o procedura, sunt obligată să mă prezint ori de câte ori sunt citată. Am venit, am preluat această expertiză, mă voi pronunţa asupra ei", declara Sevil Shhaideh la ieşirea din DNA.

Sevil Shhaideh este urmărită penal pentru abuz în serviciu în dosarul „Insula Belina”, cauză în care DNA a cerut Camerei Deputaţilor şi încuviinţarea urmăririi penale pentru Rovana Plumb, fost ministru al Fondurilor Europene. Solicitarea a fost respinsă de parlamentari.

Procurorii DNA susţin că în 2013, părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel, cu suprafaţă de 278,78 hectare, respectiv 45 hectare, situate în albia minoră a Dunării, au fost trecute ilegal din proprietatea statului în proprietatea judeţului Teleorman şi în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, să fie închiriate tot ilegal unei firme private.

DNA îi acuză pe cei doi miniştri că au contribuit la adoptarea nelegală a hotărârii de guvern prin care a fost transferată insula Belina din patrimoniul statului în cel al Consiliului Judeţean Teleorman.

Ea va fi inculpată în dosarul Belina, pentru abuz în serviciu, potrivit informațiilor Digi24. Până acum, Shhaideh avea calitatea de suspect.

 

               

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-25Parerea ta...

ANONIM
25 Apr 2018

TE-AI BAGAT IN KKT PANA DEASUPRA CAPULUI .NICI ARARABUL SAU TURCUL NU O SA SE MAI UITE LA TINE NAIVO SI CREDULO CE ESTI.............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray