2020-07-14 03:02

Sorin Oprescu, CONDAMNAT la 4 ani și 4 luni de ÎNCHISOARE

 |  18:34
Sorin Oprescu, CONDAMNAT la 4 ani și 4 luni de ÎNCHISOARE

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu a fost condamnat luni de Tribunalul București la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă.

Pe 20 noiembrie 2015, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată alături de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa, director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti şi ulterior al Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, Mircea Octavian Constantinescu, directorul Direcţiei economice din Primăria Generală, Florin Şupeală, director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti, Claudiu Bengalici, administrator al unei societăţi comerciale, Cristian Stanca, fost şofer al lui Oprescu, şi Ruxandra Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti.

Potrivit DNA, de la finalul anului 2013, Sorin Oprescu a condus un grup infracţional organizat, constituit de directorul Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, Bogdan Cornel Popa, care avea ca scop săvârşirea de infracţiuni de corupţie, mai precis dare şi luare de mită, din sume provenite din bugetul municipalităţii.

Pe 5 septembrie 2015, Sorin Oprescu a primit la locuinţa sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, director al Centrului Cultural Palatele Brâncoveneşti, bani care ar proveni, conform DNA, din acte de corupţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-13Parerea ta...

ANONIM
14 Mai 2019

5 ani și 4 luni , vai de voi de reporteri , scrie unul o aberatie si o preluati toti ca prostii fără sa verificați
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz