2019-10-20 04:20

SURSE: Klaus Iohannis ar putea deveni PREȘEDINTE al Consiliului European

 |  16:53
SURSE: Klaus Iohannis ar putea deveni PREȘEDINTE al Consiliului European

Preşedintele Klaus Iohannis i-ar putea succede polonezului Donald Tusk la şefia Consiliului European. Informaţia apare pe site-ul de ştiri Hotnews.ro, care citează surse politice.

Potrivit acestor informaţii, şeful statului român ar urma să preia poziţia ocupată în prezent de Donald Tusk. Fostul premier al Poloniei îşi încheie mandatul în 2019, în acelaşi an în care şi Klaus Iohannis îşi va încheia primul mandat la Palatul Cotroceni.

Sursele citate de Hotnews mai spun că un avantaj al preşedintelui român ar fi şi faptul că vorbeşte fluent cele trei limbi de bază din Uniunea Europeană: germana, franceza și engleza. Mandatul președintelui Consiliului European este de doi ani și jumătate cu o prelungire aproape automată pentru al doilea mandat. Informaţiile prezentate de Hotnews nu au fost confirmate de Administraţia Prezidenţială.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-02Parerea ta...

ANONIM
02 Mar 2018

Sa mai ciordeasca ceva si de acolo ....SA VEZI ACOLO TURISM....
LEVST.
02 Mar 2018

Sa mori de ras nu alta, cu ce se imbarbateaza romanii, cum ca alegerea respectiva s-ar face in functie de numarul de limbi vorbite...Asta ar insemna ca adevaratii poligloti , acreditati, ar ocupa toate posturile inalte de oriunde...S-a dus vremea aia in care chestia ast conta-cat de cat- acum exista roboti care traduc totul in real time , etc., daca chiar va ajunge la acest post , va fi mai degraba datorat 'principiului rotatiei", care -in acest caz, la UE- trebuie sa fie o practica normala, asta nu inseamna insa ca Romania chiar nu are o adevarata minte si constiinta civica,pentru aceasta functie ci doar acest molau, pe deasupra si hot dovedit...
@ANONIM SI LEVST .
02 Mar 2018

SUGETI POOLA AMINDOI . ERA MAI BUN DRAGNEA ???
DRAGNEA DE 100 DE ORI
02 Mar 2018

mai bun de cat hotul asta dovedit ,prost si avar
LEVST.
02 Mar 2018

pentru cei mai noi pe aici, le sugerz sa citeasca mai-recentul articol cu "Ursul de aur..."(folosit ca dop), in care individul de mai sus(altfel extrem de jos prin josnicie) se produce, este evident ca un individ care reduce orice discutie la supt p., la kkt, la laba spurcata(sau sfanta!- el trebuie sa stie ca exista multe si a putut face diferenta si cataloga, pesemne ca le-a degustat pe toate!), in sfarsit un individ care "ce are in gusa , are si-n capusa"(cap/gura) este considerat om din eroare, el a fost doar dresat sa vorbeasca si -la apogeu- sa scrie, altfel se inscrie cu brio si total, in marele grup al celor mai inferioare animale, viermii de hazna...
LEVST.
02 Mar 2018

Hai siktir excrement fermentat si gunoi superamputzit, mai grohaie si behaie si pe sub alte mese!(Pentru Oameni: as dori respectivul post, doar pentru a-l refuza, insa as accepta un post de consilier(chiar fara plata) al Coroanei, daca in Romania s-ar reveni la Monarhie, insa NUMAI cu aport -la varf- Englez...)
LEVST
02 Mar 2018

MULT SUCCES D-LE IOHANNIS , SINT SIGUR CA VE-TI FI BUN CA PRESEDINTE AL UE . EU UNUL V-A SUSTIN DIN INIMA .
AR ”PUTEA”?!
02 Mar 2018

Păi NORMAL - nu-i de aceleaș LEAT cu nazista-șopârlă Merkel?! U.E. a fost/este făcut ca să îngenuncheze țările...numai proștii se mai uită în gura lui U.E.; de altfel, sunt câteva categorii care umblă cu limba scoasă după rămânerea în U.E.: 1) tâmpiții de-acasă care, în loc să se ia la trântă cu politicienii care le gonesc rudele, copiii în afară, preferă să stea ca boarfele acasă, să voteze cu criminalii politici PENTRU CĂ PRIMESC ÎN CONT, BANI CU PREȚ DE SÂNGE...ce dacă e vorba de tații, mamele, frații, surorile ori copiii lor? ! NU CONTEAZĂ CE FAC ĂIA-ACOLO...că sunt sclavi, că-s traficați...BANI SĂ IASĂ! 2) POLITICIENII ÎNȘIȘI care aruncă LEJER măgăreața (politică) pe vina U.E. atunci când sunt abuzivi și/ori demenți, 3) euro-parlamentarii, proveniți dintre parlahoții de la noi, care se îndestulează frecând duda (sau microfonul) pe bani frumoși! P.S. CEI MAI VOCALI PRO-UE sau PRO-NATO sunt PUTORILE VÂNDUTE DIN CARE-ȘI TRAG RUȘINOS, PARTEA!
CURIOS CUM DE A MURIT
02 Mar 2018

Ioan Dan Niculescu pe data de 02 iunie 2016 într-un ”accident” de mașină...el a fost unul dintre coordonatorii campaniei digitale a lui Klauss, împreună cu Vlad Tăușance...INTERESANT IARĂȘI...cum de a murit ”sinucis” și omul de campanie al lui Băsescu....
LEGILE LOR
02 Mar 2018

Si uite asa sunt rasplatiti grofi de la noi .. Am ramas si fara petrol , redevente , minereuri , etc . Ce nu au putut nemtalai 500 ani , au facut in democratie , cu tradatori.
LEVST.
03 Mar 2018

ca si in celalalt caz (despre duplicitatea romaneasca), exact in aceiasi ani s-a scris un roman. " Behind the Rising Sun" (1941) si in 1943 s-a turnat filmul cu titlu omonim, in care "cuceritorul" japonez din China(1937) zice " Cum am putea cuceri noi aceste natii, fara tradatorii lor?" exact asta s-a petrecut si se continua in Romania, multe entitati straine realmente prospera de pe urma Romaniei, inse- personal- nu le gasesc vina, vinovatii sunt tradatorii de tara, toti cu inalte functii in stat, actuale sau avute...De acea am insistat , ca la o adevarata justitie, in timp, aceste varfuri (15-20 persoane) trebuie executate , in public si legal, iar cam 5- 6 Miii, depusi in penitenciare macar 10 ani, dublat, totul, de confiscarea integrala a averilor acestora...Si nu va fi deloc o bagatela, dimpotriva , va fi un adevarat munte de euro si dolari, in hartii mari...
LEVST.
03 Mar 2018

Hai siktir excrement fermentat si gunoi superamputzit, mai behaie si grohaie si pe sub alte mese"(iar ti-a dat fierea in clocot si nu mai poti nici respira de raul meu?!- vrei sa-l lingi pe malai-mare, f. bine eu -si nimeni- nu te trage de lant, inapoi...)
LEVST.
04 Mar 2018

Esti prea retardat ca sa-ti raspund concret, de fiecare data...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray