2020-01-29 05:50

Premierul Mihai Tudose și-a dat DEMISIA. Cine îl va ÎNLOCUI

 |  21:08
Premierul Mihai Tudose și-a dat DEMISIA. Cine îl va ÎNLOCUI

În ședința Comitetului Executiv al PSD, după vot, s-a decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose. Ca urmare, Mihai Tudose și-a înaintat demisia.

UPDATE 2: Marți la ora 11.00 va avea loc un nou Cex in care se va decide numele noului premier.

UPDATE: Vicepremierul Paul Stănescu va garanta funcția de primar interimar până partidul va decide asupra unei noi nominalizări.

Informațiile TVR transmit că de partea lui Mihai Tudose au fost doar 4 voturi și 4 abțineri dintr-un total de 67 de voturi.

În aceste momente, conform informațiilor lui Marius Pieleanu, se votează dacă Mihai Tudose își va da demisia de onoare. Premierul ar fi spus de mai multe ori în timpul ședinței că e gata să-și dea demisia de onoare,dacă membrii Cex o cer și votează în consecință.

Vicepremierul Marius Ciolacu va pleca și el prin demisie, iar Paul Stănescu va gira poziția formală în Guvern. Mihai Tudose nu vrea să asigure interimatul.

În jur de 30 de lideri de organizații locale ale PSD au semnat o scrisoare prin care cer tranșarea conflictului dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose prin demisia premierului, spun surse citate de Digi24.

Scrisoarea prin care s-ar cere demisia guvernului Tudose ar fi fost semnată atât la Parlament, în biroul lui Liviu Dragnea, cât și la sediul PSD, înaintea CEx. Scrisoarea ar fi fost semnată de mai mulți lideri - și din teritoriu, și din fruntea PSD.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16

In legatura cu acest articol...

Băsescu TUNĂ și FULGERĂ: ”Daddy e foarte apropiat de Kim Jong-Un”

PSD a DECIS: Dacă Iohannis nu acceptă nominalizarea, riscă SUSPENDAREA

Reacția INCREDIBILĂ a lui Mihai Tudose: ”A fost și VINA mea. Plec cu fruntea sus”

Premierul Tudose nu CEDEAZĂ: ”Integritatea nu este NEGOCIABILĂ sub nicio formă”




Parerea ta...

BEBICA
16 Ian 2018

CIRCUL ABIA ACUM INCEPE , PORCUL GUSAT SI SISIIT NICOLAE E IN JOC DE GLEZNE ... # REZIST II V-A TABACII SORICIUL IN CURIND ...
PARPALA
16 Ian 2018

TRACTORISTUL ALES PRIM MINISTRU , I-L VA PRIMII MIINE PE PRIMUL MINISTRU AL JAPONIEI . SPECTACOL GARANTAT , SPER CA ZIARISTII DE LA " CATZAVENCII " , VOR FI TOTI ACOLO .
FANE IPSOS
16 Ian 2018

SINT CURIOS CIT MAI DUREAZA PINA SE OFERA PUIE MONTA SA-SI PUNA LA DISPOZITIE VASTA LUI EXPERIENTA ...
SOCRATE
16 Ian 2018

TOT ASA A DEBUTAT SI DESTRAMAREA MAFIEI POLITICE SI GUVERNAMENTALE DIN ITALIA ANILOR '70-80 cu sacrificii si cu pierderi de vieti omenesti importante. In ADN colectiv al poporului roman exista mult venin, dusmanie si rautatecare trebuie imputinate.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine