2020-01-28 21:05

ULTIMA ORĂ: Trei oameni, UCIȘI pe A1 de un șofer care mergea pe CONTRASENS

 |  16:09
ULTIMA ORĂ: Trei oameni, UCIȘI pe A1 de un șofer care mergea pe CONTRASENS

Accident devastator pe autostrada A1 Timișoara-Lugoj. Un individ intrat pe contrasens și a făcut praf o maşină în care erau cinci persoane. Trei dintre ele și-au pierdut viața.

Tragedia a avut loc în jurul orei 4 dimineaţa, pe autostradă, în apropierea localităţii Traian Vuia. La un moment dat, şoferul vinovat, în vârstă de 43 de ani, intra pe constrasens. Un autoturism reuşeşte să evite impactul, dar şoferul maşinii din spate, în care se aflau cele cinci persoane, nu a mai reuşit să tragă de volan.

Se pare că șoferul a venit pe autostradă să alimenteze, iar la plecare, a făcut stânga pe contrasens. Șoferul care circula regulamentar nu a mai avut cum să-l evite, iar două persoane au murit pe loc.

Impactul a fost deosebit de puternic. Bunicii unuia dintre copii, au murit pe loc şi au rămas prinşi în maşină distrusă.

Alături de ei în maşină, mai erau doi copii, de 5 şi 6 ani, şi tatăl unuia dintre ei, singurul care a scăpat teafăr. Băieţii au fost duşi imediat la spital, însă cel mic a murit după câteva ore.

Individul de la volanul maşinii care a provocat accidentul a fugit, pe jos, după accident. A fost găsit după aproximativ cinci ore, pe un câmp, iar probele de sânge au arătat că şi băuse.

Se pare că bărbatul voia să se urce într-un tren, ca să-şi poarda urmă..


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-21Parerea ta...

IONUT PAUNESCU
21 Iun 2019

Aceste benzinarii de pe traseul autostrazilor ar trebui dotate cu bariere care se deschid doar pe sensul de intrare aau găsită o soluție împotriva unor asemenea situații penibile, însă cu urmari tragice ! Nu este posibil așa ceva ! Să mori nevinovat, gratuit, dintr-o proastă organizare !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine