2020-03-30 14:12

UPDATE: Un mall din Capitală este EVACUAT după un incendiu în parcare: trei mașini, distruse; trei persoane au ajuns la spital

 |  16:52
UPDATE: Un mall din Capitală este EVACUAT după un incendiu în parcare: trei mașini, distruse; trei persoane au ajuns la spital

Panică în Capitală după ce o mașină a fost cuprinsă de flăcări în parcarea unui Mall aglomerat. Conform Digi24, pompierii sunt la fața locului și încearcă să stingă incendiul.

UPDATE: Incendiul a fost stins de pomperieri, toți oamenii au fost evacuați în timp util pentru care fumul gros care a invadat clădirea să nu afecteze sănătatea clienților mall-ului. Trei persoane care au fost expuse la fum în urma incendiului de la mall-ul Sun Plaza au primit asistență medicală și au fost duse la spital. Trei mașini au fost distruse, informează ISU București – Ilfov.

E vorba de centrul comercial Sun Plaza din sectorul patru al Capitalei. Alarma s-a declanşat la ora 16.24, iar oamenii s-au panicat şi au luat-o la fugă spre ieşiri.

Ca măsură de prevenție, sute de oameni care se află la această oră în Mall sunt evacuați. Oamenii au fost sfătuiți de pompieri să-și abandoneze mașinile în parcare.

În acest moment nu se cunosc detalii despre cauza incendiului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine