2019-10-16 02:53

ULTIMA ORĂ: Un ministru DEMISIONEAZĂ din Guvernul Tudose. Care e MOTIVUL

 |  16:17
ULTIMA ORĂ: Un ministru DEMISIONEAZĂ din Guvernul Tudose. Care e MOTIVUL

Guvernul Mihai Tudose rămâne fără un ministru chiar la începutul anului. Ministrul Apelor și Pădurilor, Doina Pană și-a prezentat miercuri demisia la cabinetul Guvernului. Doina Pană invocă motive de sănătate.

Doina Pana a remis presei si un raport de activitate ca ministru (puteti citi aici raportul complet).

ULTIMA ORĂ: Un ministru DEMISIONEAZĂ din Guvernul Tudose. Care e MOTIVUL
zoom
Textul demisiei Doinei Pana:Prin prezenta va aduc la cunostinta faptul ca starea mea de sanatate nu-mi mai permite continuarea activitatii in calitate de ministru.Prin urmare, va prezint demisia mea din calitatea de ministru in cadrul Ministerului Apelor si Padurilor, pe motiv de sanatate.Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasa pe care am avut-o si va asigur de intregul meu sprijin pentru indeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar.

Doina Pana arata, in cererea de demisie, ca va ramane parlamentar.

Conform Digi24, Doina Pană se confruntă cu probleme de sănătate încă de la finele anului trecut, ea suferind o internare în luna decembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-03Parerea ta...

MAFIA PSD.
03 Ian 2018

Este un inceput de an jalnic pentru organizatia mafiota psd. Pensiile nu vor mai fi indexate cu rata inflatiei, peste 38 de morti de rujeola in spitale, euro la cel mai inalt nivel 4,64 lei, taxele si impozitele locale au crescut exagerat din 2018, consultatiile la medicul de familie se vor plati si de cei asigurati, veniturile romanilor se vor diminua drastic prin ,,revolutia fiscala,, preturile au luato razna in magazine, Sunt o mica parte din realizarile mafiei psd de la guvernare si pana in prezent. Le vor spune analfabetilor ca de vina pentru acest nemernicii Soros este vinovatul de servici. Propaganda de la haznaua 3 si closetul tv al lui ghita merge inainte cu spalarea creerelor pentru gunoaiele care voteaza constant ciuma rosie.
MAFIOTII FSN
03 Ian 2018

cel mai bine Tudose sa-si dea demisia si sa facem anticipate...BASTA GAME OVER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray