2019-05-26 09:05


Ultimatumul lui Dăncilă pentru şeful CNAIR: Dacă până la finalul anului nu termină 100 de km de autostradă, pleacă acasă!

 |  11:04
Ultimatumul lui Dăncilă pentru şeful CNAIR: Dacă până la finalul anului nu termină 100 de km de autostradă, pleacă acasă!

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că anul acesta noi trebuie terminaţi 100 de kilometri de autostradă, iar dacă aceştia nu vor fi gata, şeful Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere "pleacă acasă".

"Anul acesta noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful companiei de autostrăzi trebuie să vină să spună că îi avem. Dacă nu, pleacă acasă", a declarat Dăncilă la Antena 3, care a adăugat că situaţia autostrăzilor este monitorizată cu foarte mare atenţie: "Fiecare trebuie să se încadreze în termene".

Totodată, premierul a anunţat că la jumătatea lunii ianuarie va fi desemnat constructorul autostrăzii Comarnic - Braşov şi că există 18 oferte de parterneriat public - privat pentru Comarnic – Braşov.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, anunţase joi că îşi menţine ţinta asumată pentru acest an, de a deschide 60 de kilometri de autostradă, dar, dacă ţintele nu vor fi atinse, va solicita responsabililor din minister să ”dea dovadă de onoare”. În caz contrar, ”îi voi onora eu cu demiterea”, a spus Şova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-08

TAGURI: dancila, sef cnair, kilometri, autostrada, acasa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RONI
08 Dec 2018

narcis neaga si horia nicolae un dement care a blocat constructia de autostrazi si cu gasca de hoti si sabotori de la cnair trebuiesc dati afara si bagati la puscarie.autostrada pitesti -sibiu nu a inceput si suntem in 2019,tunelul ursilor de pe lugoj deva nu a fost licitat de un an se uita crucis,lugoj deva lotul 3 comsa nu au utilaje si oameni se lucreaza ca ochii mortului ,lugoj deva lot 4 umbrarescu se uita la dealul soimus de 2 ani(cine a proiectat acest tronson a fost idiot).
TRADATORI DE TARA
08 Dec 2018

FREACA TIPARU . CU MINCIUNILE OLTENESTI , TRANSILVANIA A FACUT O CONSPIRATIE SA SE DESPRINDE DE TILHARII GASCA DE TELEORMAN . SAU SATURAT DE FURACIOSI , CARE DETURNEAZA FONDURILE - BUGETUL TARI . O SA RAMINA BANDITI DE TELEORMAN SI TARA DEZBINATA .
BOGDAN
09 Dec 2018

Nu i-ar fi rușine acestei inculte - aceasta PROASTA a PĂMÂNTULUI sa aube atâta tupeu sa ii spună șefului CNAIR ca dacă pana la Sf anului nu termina 100 de km de autostrada, pleacă acasă? Dar de ce nu se duce ea dracului și sa ii zicem cu toți ca dacă pana la sfârșitul anului nu se apuca sa învețe gramatica limbii române sa se ducă dracului unde o ști...
AI BELITO BELINI
09 Dec 2018

P;EACA ACASA SI II MUTA IN ALTA PARTE . NU RASPUNDE NIMENI DE NIMIC . ???? NU A RASPUNS NIMENI PENTRU DISTRUGEREA TARI . O VIATA SA TINUT DUPA SULA LUI TERENTE DRAGNEA
DISTRUGEREA TARI
09 Dec 2018

IAR TRANSILVANIA VREA SA AIBA BUGET SI GUVERN SEPARAT . RAMINE MAREA UNIRE INTRE MAREA OLTENIE SI MAREA CACAT DE TELEORMAN , CU 28 DE MINISTERE SI 75 MINISTRI , CU NOUA OLPUTA DE PLESCOI , SULTANU SI CURTEZANELE DE TELEORMAN .
Random imageUltimele stiri


STARBAG