2019-10-14 09:02

Un accident grav a BLOCAT circulaţia pe Valea Oltului

 |  14:03
Un accident grav a BLOCAT circulaţia pe Valea Oltului

Într-o zi în care foarte mulţi români se pun în mişcare pe şoselele ţării pentru a sărbători Crăciunul la rude sau în staţiunile montane, traficul rutier pe Valea Oltului este blocat. Şi asta din cauza unui accident rutier grav în care au fost implicate un autoturism şi o dubă. În urma impactului, şoferul Loganului a murit pe loc, în timp ce autovehiculul a luat foc.

Accidentul a avut loc la kilometrul 237 al Drumului Naţional 7, în localitatea Câineni din Vâlcea. Din primele informaţii se pare că şoferul autoturismului care circula dinspre Râmnicu Vâlcea către Sibiu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o dubă.

În urma impactului, şoferul autoturismului a murit, iar maşina a luat foc. Un pompier aflat în zonă şi alţi şoferi au intervenit şi au stins flăcările, cu ajutorul extinctoarelor, înainte ca acestea să ajungă la şofer. Din păcate, şoferul era decedat.

Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a scoate dintre fiarele contorsionate trupul şoferului decedat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-22Parerea ta...

ANONIM
22 Dec 2017

ACCIDENTUL A FOST INAINTE SAU DUPA CE GROFUL S.A DUS LA VANZATOAREA DE COPII SI CEA CARE A DOBANDIT CASE CU ACTE ILEGALE ???....... CRACIUN FERICIT LE DORESC ....DESI MI.AS FI DORIT SA FIE SACRIFICATI PTR ACEASTA SARBATOARE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray