2020-05-31 13:58

Un alt suspect în cazul jafului de la o bancă din Bistriţa, reţinut

 |  13:06
Un alt suspect în cazul jafului de la o bancă din Bistriţa, reţinut

Procurorii au anunţat, vineri, că au reținut un alt suspect în cazul jafului armat de la o bancă din Bistriţa, acesta fiind acuzat de infracțiunea de favorizare a infractorului. De asemenea, oamenii legii au recuperat o parte din banii furați, transmite Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, prim-procuror adjunct Angela Sângeorzan, a declarat că cea de-a doua persoană cercetată în dosar, Gavril Gatini, a fost reținut în cursul zilei de joi.

Potrivit sursei citate, acesta ar fi purtat mai multe conversații telefonice cu autorul jafului de la bancă, Dorin Sima, începând cu a doua zi după comiterea faptei și până în data de 10 iulie. Cu această ocazie, bărbatul l-a avertizat că a fost recunoscut de mai multe persoane după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din unitatea bancară şi că este căutat de polițiști. De asemenea, la trei zile de la jaful armat, Gavril Gatini își arăta suprinderea că Dorin Sima nu părăsise încă țara.

Şi Gatini este cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat în 2014 la un an și zece luni de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional și tăinuire.

Anchetatorii au reușit să recupereze o parte din cei peste 19.000 de lei furați de la bancă. Potrivit procurorilor, Dorin Sima a supravegheat unitatea bancară pe care avea să o jefuiască timp de 40 de minute, el așteptând de fapt un transport de valori. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine