2019-08-22 05:55

Un an de la MOARTEA Regelui Mihai I. Anunţul Casei Regale

 |  15:38
Un an de la MOARTEA Regelui Mihai I. Anunţul Casei Regale

Potrivit unui comunicat al Casei Regale, custodele Coroanei, Margareta, şi principele Radu vor lua parte, miercuri, la Curtea de Argeş, la parastasul Regelui Mihai I, la împlinirea unui an de la moartea fostului suveran.

Serviciul religios va avea loc, de la ora 12.00, în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală a Mănăstirii Curtea de Argeş, ulterior urmând să fie rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale. La slujba de pomenire vor participa şi principesa Elena şi soţul ei, Alexander Nixon, principesa Sofia şi principesa Maria. ''Toţi cei care doresc să ia parte sunt bine-veniţi", se arată în comunicatul Casei Regale. Totuşi, rugăciunea de la mormânt se va desfăşura privat, doar în prezenţa Familiei Regale. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-03Parerea ta...

Să SE DUCă
03 Dec 2018

învârtindu-se unul după altul, după trădătorul ăla ordinar - el și toată casa ”regală”mâncătoare de mii de euro/zi din sudoarea și sângele românilor! SYCTIRRRRRRRR!!!! LA FEL SĂ SE DUCĂ CEI CARE AU STABILIT SUMA ASTA NERUȘINATĂ PENTRU O CASĂ REGALĂ CARE ARE MOȘTENITOARE ȘI NU MOȘTENITOR..AL UNUI REGE BÂLBÎIT, RETARD ȘI TRĂDĂTOR! A TRĂDAT ROMÂNIA, PE ROMÂNI ȘI A SACRIFICAT SOLDAȚII ROMÂNI! O SCÂRBĂ!
NU SCAPA ROMANIA DE LIMBRICI R
03 Dec 2018

Se pare ca Romania e blestemata sa repete istoria.Dupa ce tara a fost pe mana reginei maria,simbolul mortii in Romania,din cauza deciziei de a trimite la razboi in 1916 sute de mii de tarani desi stia ca nu au cu ce se imbraca si incalta la ei acasa si nici armata nu era bine dotata ,acum se pregateste sa vina la conducera tarii un stra-stranepot al ei ,nicolae medforth mills cu tiitoarea sa.Despre care fiind competenti si cu diplome multe,preotul Calinic a spus ca se pricep sa sape santuri si sa care apa rece. Pacostea e ca nicolae si tiitoarea sa nu seamana cu un cuplu regal ci cu fostul cuplu nicolae si elena ceausescu. Aceasta struto-camila vor fi rege si regina intr-o tara plina de tarani prosti dispusi sa-i aplaude si sa munceasca pt ei si neamurile lor.probabil si-au facut deja calculele cum si ce impart.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray